Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

På tur med Peer Gynt Tours og Hurtigruten

Utforsk verden med Hurtigruten

Vi kjenner alle "Verdens vakreste sjøreise" langs norskekysten. Men i dag er Hurtigruten blitt så mye mer. Det tilbys nå også spennende ekspedisjonsreiser i Antarktis, på Svalbard, Grønland, Island, Canada, Sør-Amerika og i Europa. Med utvalgte tilpassede skip kan vi alle være eventyrere og "oppdagere" i strøk vi kanskje aldri trodde vi ville besøke.

På ekspedisjonene får vi mulighet til å delta i autentiske, betydningsfulle og spennende opplevelser. Her fordyper vi oss i kultur, natur og dyreliv, alt pakket inn i velkjente rolige og komfortable omgivelser. Fra salongene har du den velkjente panoramautsikten, og maten er som kjent svært god om bord.

Om bord er i tillegg til et erfarent og entusiastisk mannskap også et kunnskapsrikt ekspedisjonsteam, som holder foredrag om bord, og deltar på ilandstigninger. Alt for å gi oss ny kunnskap og lærdom om områdene vi seiler i.

Opplevelser underveis

Selv om en stor del av reisen med Hurtigruten kan dreie seg om å nyte naturen vi passerer fra dekk eller en av salongene med panoramautsikt, så kan det også være fint å ta noen utflukter underveis. Langs norskekysten tilbyr Hurtigruten mer enn 60 forskjellige utflukter i det spektakulære landskapet. Velg deg utflukter som passer for dine interesser. Det være seg kultur, aktiv ferie, eventyr med fart og spenning eller lokal mat og drikke fra det norske kjøkken som pirrer smaksløkene.

Langs norskekysten får vi også oppleve hvordan skipene fungerer som en livsnerve i samfunnet. Her er lokalbefolkning som reiser for transportens skyld, her er viktig last som bringes til de mange små og store havnene vi anløper og her er turistene som opplever Norge på sitt vakreste. Ta inn alle inntrykkene av hverdagslivet også, de er en del av reisen og opplevelsen.

Forskjellige sesonger – ulike inntrykk

En ferd langs norskekysten fortoner seg forskjellig ettersom når vi reiser. I vårt vakre langstrakte land har vi virkelig årstidenes variasjon, som også er en opplevelse i seg selv. En reise med Hurtigruten  bør derfor ikke gjøres bare en gang i livet. Opplevelsen på neste tur behøver ikke være like den forrige.

Fra Hurtigruten kan du oppleve Nord-Norges evige dag – midnattssolen. Midnattssolen er selve symbolet på den korte sommeren i nord. Den kommer, den skinner, og så er den borte igjen. Du finner den nord for den nordlige polarsirkelen, og du ser den på store deler av Hurtigrutens ferd langs kysten i sommerhalvåret.

På senhøsten og vinteren kan du fra Hurtigruten oppleve det fantastiske nordlyset. Når vi er heldige og nordlyset åpenbarer seg, da må vi ut på dekk og nyte dette herlige fenomenet. Hva er vel bedre enn å se nordlyset fra øde steder der sivilisasjonen ikke forstyrrer opplevelsen.

Gruppeturer med Hurtigruten

Vi skreddersyr alle slags turer med Hurtigruten for grupper. Ved bestilling hos oss for deres grupper får man fordelen av grupperabatt på Hurtigrutens priser, og vi gjør som alltid prosessen med bestilling, navnerapportering og sammensetting av et komplett tilbud så enkel som mulig for dere. Vi kan også skreddersy med nødvendig transport til og fra, hotellovernattinger og alt hva dere måtte ønske. Vi tilbyr alle Hurtigrutens produkter, langs norskekysten eller de ulike ekspedisjonsseilasene.

Det er viktig å være tidlig ute med bestilling hvis gruppen skal på tur med Hurtigruten. De beste prisene får man som oftest ved tidlig bestilling, og i enkelte perioder kan det være vanskelig å få plass hvis man ikke er tidlig ute.

For å se hvilke reiser vi tilbyr i samarbeid med Hurtigruten kan du trykke her.

Mer inspirasjon? Klikk her!

Hurtigsøk
Reisekalender
5/3Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
30/3Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
7/4Vandring og vin i PortugalFra kr. 15 990,-
17/4Kroatia - YogaturFra kr. 9 790,-
20/4Vandretur JordanFra kr. 20 990,-
23/4Svalbard - eksotisk, vilt og vakkert Fra kr. 11 990,-
24/4Slovenia - YogaturFra kr. 14 590,-
26/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 14 990,-
29/4Seniorfavoritt - MallorcaFra kr. 10 990,-
18/5Vandretur MontenegroFra kr. 12 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80