Musikalen Chess på Folketeateret med avisa GD

Bli med og opplev ABBAs Benny Andersson og Bjørn Ulvaeus sin første musikal bli satt opp på Folketeateret. Øst møter vest, allianser og lojalitet settes på prøve, og gammelt hat blir til ny kjærlighet! «Chess» er noe så sjeldent som en musikalsk kjærlighets-thriller fra den kalde krigen. Musikalen fremføres på norsk med blant annet kjente artister som Karoline Krüger, Espen Grjotheim og Elisabeth Andreassen i noen av rollene.

Denne turen ble avlyst i 2020, men planlegges inn i programmet i 2021 om forestillingen går da.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Fredag 20. mars               Otta – Oslo – Musikalen CHESS
Avreise fra Otta og busstransport til Oslo med påstigning underveis. I Oslo blir det først litt tid til shopping og individuell lunsj, før innsjekk på hotellet. Vi skal bo komfortabelt midt i sentrum av Oslo på Thon Hotel Opera hvor vi får servert en god middag, før vi tar oss til Folketeateret hvor forestillingen starter kl. 19.30. Vi har gode billetter i orkester. Etter en feiende musikkopplevelse tar vi oss tilbake til hotellet.  

Lørdag 21. mars               Oslo – Den Norske Opera og lunsj - Otta
Vi nyter en god frokost før utsjekk. Kl. 10.30 rusler vi bort til Den Norske Opera for omvisning. Dette er et spektakulært byggverk som ble tegnet av Snøhetta. Vi får se noen av operahusets mange rom, og hva som skjer bak scenen før teppet går opp. Avslutningsvis blir det en lett lunsj på Sanguine Brasserie i Operaen, hvor man gjennom den store glassfasaden har en storslagen utsikt over Oslofjorden. Etter maten setter vi kursen mot Otta, med avstigning underveis.

Powered by Travelize