Leserturer GD

Gudbrandsdølen Dagningen samarbeider med Peer Gynt Tours om spennende og varierte reiser for sine abonnenter!

Vestlandets Perler med avisa GD

Hardanger og Bergen Bli med til det vakre Vestlandet med sine høye fjell, dype fjorder. I fruktbygda Hardanger bugner trærne av moden, fargerik frukt, klar for innhøsting og siderproduksjon. «Vestlandets hovedstad» Bergen er like sjarmerende som alltid, med godt bevarte minner fra Hansatiden, trange brosteinsbelagte ....Les mer »5 dagerFra kr. 10 450,-

Lofoten og Helgelandskysten med avisa GD

En uforglemmelig tur til noen av Norges vakreste områder, spekket med opplevelser til lands og til vanns. Lofoten og Helgelandskysten byr på dramatisk og skiftende natur, idylliske rorbuer, lukt av tørrfisk, ramsalt sjø og tjære. En opplevelse i lys, stemninger og farger og hvor så og si alle måltider er ....Les mer »

Vandretur på Kypros med avisa GD

Kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte seg Kypros og den begeistrer også oss nordmenn. Vi inviterer derfor igjen glade «vandrere» til en flott uke på denne solskinnsøya. Det blir vandringer i fjellet, langs kysten, blant vinranker og små kirker. Vi bor på flott hotell i Pafos på sørvestkysten ....Les mer »8 dagerFra kr. 16 995,-

Musikalen Chess på Folketeateret med avisa GD

Bli med og opplev ABBAs Benny Andersson og Bjørn Ulvaeus sin første musikal bli satt opp på Folketeateret. Øst møter vest, allianser og lojalitet settes på prøve, og gammelt hat blir til ny kjærlighet! «Chess» er noe så sjeldent som en musikalsk kjærlighets-thriller fra den ....Les mer »

Elvecruise langs Donau med avisa GD

Vi gjentar fjorårets suksess! Denne gangen et 8-dagers cruise med høydepunktene Abbey Göttweig, Budapest og den Ungarske Puszta, Bratislava, Wien og vinområdet Wachau! Om bord på DCS Amethyst gleder man seg til å ta imot en ny GD-gruppe. Her har man førsteklasses forpleining, god mat og utvendige lugarer, ....Les mer »

Albania og Montenegro med avisa GD

Nye favoritter ved Middelhavet! Bli med på en reise til to naboland med både mange fellestrekk og ulikheter. Albania har nettopp åpnet sine dører for omverdenen og viser stolt frem sin dramatiske natur og historie. Montenegro er et av Europas yngste land, men har en skattkiste full av vakre fjell, idylliske middelalderbyer, ....Les mer »
Powered by Travelize