Leserturer GD

Gudbrandsdølen Dagningen samarbeider med Peer Gynt Tours om spennende og varierte reiser for sine abonnenter!

Bli med GD til Peru og Bolivia

- med Machu Picchu Her skal vi følge i inkaenes fotspor! Vi får oppleve store variasjoner både i landskap og kultur. Vi beveger oss fra stillehavskysten og opp i høyden i Andesfjellene med Machu Picchu som regnes som ett av de syv underverker, og Titicacasjøen som er en av de høyest liggende innsjøene ....Les mer »

Madeira med avisa GD

Denne portugisiske Atlanterhavsperlen byr på fantastiske naturopplevelser. Madeira har et mildt klima, frodig landskap og majestetiske fjell og er enhver vandrers paradis. For å kunne livberge seg på øya har bønder gjennom flere hundre år satset stort på transport av vann til de tørre områdene ....Les mer »

Bli med GD til Finnmark og Troms

- Arktiske opplevelser, Nordkapp og samisk kultur Finnmark er vilt og vakkert! Her skifter naturen fra et steilt og barskt kystlandskap til rolige, milelange vidder.  Området appellerer til alle våre sanser!  Opplevelsesferien starter allerede i Kirkenes , endepunktet for både E6 og Hurtigruten. Videre går turen innom ....Les mer »

Tur med GD til Sørvest Englands Perler

Sørvest Englands` perler med Bath, Stonehenge og Cotswolds Den sørvestlige delen av det sentrale England er et område med spesielt vakker natur. Her finner vi interessante historiske steder, idylliske og sjarmerende landsbyer og maleriske naturlandskap. Vi bor i Swindon under hele oppholdet. Swindon har fin blanding av tradisjonelle ....Les mer »

Bli med GD på tur til Polen

Warszawa - Wroclaw - Krakow Både hovedstaden Warszawa og byen Wroclaw ble utsatt for enorme ødeleggelser under 2. verdenskrig. Etter imponerende gjenreisningsarbeid er den gamle bydelen i Warszawa oppført slik den så ut på 1700-tallet, mens resten er en moderne by og et sentrum for kultur, vitenskap og handel. Wroclaw ....Les mer »
Powered by Travelize