Leserturer GD

Gudbrandsdølen Dagningen samarbeider med Peer Gynt Tours om spennende og varierte reiser for sine abonnenter!

Andrea Bocelli konsert i Oslo - avisa GD

Bli med GD på 2-dagers tur til Oslo og opplev verdens mest populære tenor - Andrea Bocelli Den verdenskjente italienske sangeren Andrea Bocelli har ved flere anledninger besøkt Norge, senest i 2017 for å promotere sitt 15. album "Cinema". Torsdag 14. mars 2019 kommer ett av verdens største navn innenfor klassisk ....Les mer »

Elvecruise langs Donau med avisa GD

- med Wien, Budapest, Bratislava og vinområdet Wachau! Donau er den lengste elven i Europa og går fra Tyskland og frem til Svartehavet. På et 6-dagers elvecruise har man god tid til å nyte omgivelsene som "flyter" sakte forbi. Blant vakre vinmarker, kulturlandskap og uberørt natur ligger barokke landsbyer, historiske ....Les mer »6 dagerPris fra kr. 17 695,-

Lesertur til Kypros med avisa GD

- med vandringer Kypros har 300 soldager i året. Øya byr på idylliske landskaper. Floraen er unik, og Trodosfjellene et geologisk fenomen. Noen vandringer går i fjellet; andre langs kysten med bratte klipper som stuper ned i havet og uberørte strender. Innlandet er grønt og frodig med fredfullt landsbyliv, vinranker ....Les mer »
Powered by Travelize