Leserturer GD

Gudbrandsdølen Dagningen samarbeider med Peer Gynt Tours om spennende og varierte reiser for sine abonnenter!

Nordvestlandets perler med avisa GD

Med Raumabanen, Molde, Atlanterhavsveien, Ålesund og Geirangerfjorden Bli med på en tur fylt med fantastiske kultur- og naturopplevelser! Vi vil få oppleve et Norge i miniatyr der landskapet skifter fra trauste innlandsdaler til mektige, ville fjellandskap, trange daler og dype fjorder. På toppen av Fjord Norge ligger Møre ....Les mer »

Gardasjøen og Venezia med avisa GD

Med operaen "Carmen" i Verona Bli med på GD-tur og opplev det gode liv i Italia! Denne innholdsrike turen er fylt med både vakker natur, interessant historie, tradisjoner og kultur. Hovedbasen blir i Padenghe sul Garda, en liten by på vestsiden av Gardasjøen med 4000 innbyggere. Byen danner porten til det fruktbare ....Les mer »

Telemark og Setesdal med avisa GD

Med båttur på Telemarkskanalen Telemark er på mange måter et spesielt område og et spennende reisemål. Det er rikt på både vill, frodig og vakker natur og er stappfullt av kulturhistorie. Vi skal ta oss en tur på Telemarkskanalen , som er en unik blanding av skaperverk og gammel ingeniørkunst. ....Les mer »

Et Afrikansk eventyr med avisa GD

12-dagers tur til Sør-Afrika Bli med på GD-tur til et av verdens mest populære reisemål. Sør-Afrika har det meste og kan med rette kalles «en verden i et land». Her finnes storslått natur, fantastisk dyreliv, spennende historie og mangfoldig kultur. Vi skal på safari i viltreservat som er hjemmet ....Les mer »

Lesertur til Kypros med avisa GD

- med vandringer Kypros har 300 soldager i året. Øya byr på idylliske landskaper. Floraen er unik, og Trodosfjellene et geologisk fenomen. Noen vandringer går i fjellet; andre langs kysten med bratte klipper som stuper ned i havet og uberørte strender. Innlandet er grønt og frodig med fredfullt landsbyliv, vinranker ....Les mer »

Lisboa med avisa GD

Liggende på sju høyder på vestbredden av det europeiske kontinent, har Lisboa sin særegenhet, historie og sjel. Herfra dro Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang ut for å utforske verden. Lisboa er ganske kompakt og man kommer seg lett opp og ned med byens fargerike trikker. I de sjarmerende smugene i den gamle ....Les mer »
Powered by Travelize