Leserturer GD

Gudbrandsdølen Dagningen samarbeider med Peer Gynt Tours om spennende og varierte reiser for sine abonnenter!

Andrea Bocelli konsert i Oslo med avisa GD

Bli med GD på 2-dagers tur til Oslo og opplev verdens mest populære tenor - Andrea Bocelli Den verdenskjente italienske sangeren Andrea Bocelli har ved flere anledninger besøkt Norge, senest i 2017 for å promotere sitt 15. album "Cinema". Torsdag 14. mars 2019 kommer ett av verdens største navn innenfor klassisk ....Les mer »

Elvecruise langs Donau med avisa GD

- med Wien, Budapest, Bratislava og vinområdet Wachau! Donau er den lengste elven i Europa og går fra Tyskland og frem til Svartehavet. På et 6-dagers elvecruise har man god tid til å nyte omgivelsene som "flyter" sakte forbi. Blant vakre vinmarker, kulturlandskap og uberørt natur ligger barokke landsbyer, historiske ....Les mer »

Færøyene med avisa GD

Færøyene byr på karakteristiske fjellformasjoner, dype kløfter, fjorder og daler med idylliske vann og bekker i storslått og variert natur. Dette gir ideelle forhold for et rikt dyre- og fuglelivet på øyene. Havet har opp gjennom tidene på godt og vondt vært med på å forme Færøyene ....Les mer »

Vandring og vin i Toscana med avisa GD

Toscana har bølgende åslandskap med sypresser, olivenlunder og vinranker. Terrenget vi vandrer i er lett kupert, og vi følger flere "vinruter". Noen av høydepunktene er besøk på vingårder som Fattoria il Poggio o g Castello Vicchiomaggio i Chianti – hvor vi smaker på kjent og god vin. ....Les mer »

Historiske Østfold og Sveriges skjærgård med avisa GD

Østfold har et mangfold av muligheter, både når det gjelder kunst, natur og historie. Her gikk de gamle handelsveiene og fylket har som følge av dette mange flotte herregårder og det myldrer av historiske spor. Østfold er også et flott utgangpunkt hvis man vil utforske Bohuslän som frem til midten av ....Les mer »

Georgia med avisa GD

med Kaukasusfjellene! Georgia er et land som ligger i beltet mellom Europa og Asia og er en tidligere Sovjetrepublikk. Landet er kjent for Kaukasusfjellene og Svartehavsstrendene. Det er berømt for klosteret Vardzia og de tradisjonsrike vindistriktene i Kakheti. I hovedstaden Tbilisi finner vi variert arkitektur og brosteinsbelagte gaterLes mer »

Lesertur for GD og OA - fra Gjøvik til Cognac

Bordeaux, Saint Emilion og Cognac med besøk hos familien Braastad Over hele verden er Bordeaux ensbetydende med vin. Ikke bare på grunn av de store vinmarkene som er Europas største, men mest fordi vi ikke kommer utenom Bordeaux området når det gjelder kvalitet og produksjonsmangfold. Byen har også mye annet ....Les mer »

Lesertur til Kypros med avisa GD

- med vandringer Kypros har 300 soldager i året. Øya byr på idylliske landskaper. Floraen er unik, og Trodosfjellene et geologisk fenomen. Noen vandringer går i fjellet; andre langs kysten med bratte klipper som stuper ned i havet og uberørte strender. Innlandet er grønt og frodig med fredfullt landsbyliv, vinranker ....Les mer »
Powered by Travelize