Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Langtidsferie Spania - Torremolinos - Hotel Gran Cervantes

Er du lei av kulde og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Costa del Sol og Torremolinos, hvor solen skinner 320 dager i året. Både i november og februar er temperaturen ofte rundt 20 varmegrader. Foruten varme, sollys og blomster vil man også kunne få oppleve Andalucias vakre natur. Hotel Gran Cervantes ligger i sentrum av Torremolinos, og du har hele Costa del Sol tilgjengelig med buss og tog. Stranden er også kun en kort tur fra hotellet. Vi har en av våre populære norske reiseledere fra Peer Gynt Tours tilstede under hele oppholdet på Costa del Sol.

Hurtigsøk

Hotel Gran Cervantes by BLUESEA (4*)

Hotel Gran Cervantes by BLUESEA (4*) ligger i Torremolinos sentrum, oppe på høyden over strandpromenaden. Fra taket, der det er solterrasse og overbygget svømmebasseng, har man en fantastisk utsikt mot Malaga på den ene siden og mot Benalmadena på den andre siden. Hotellet har 398 rom og standarden er bra, selv om det ikke er nyoppusset. Prisen er også meget gunstig på dette hotellet. Det finnes døgnåpen resepsjon, utendørs og innendørs svømmebasseng, rikelig med solsenger, badstue, restaurant og bar. Levende musikk i lobby-baren fredag og lørdag kveld. Gratis WI-FI over hele hotellet. Det finnes også et lite trimrom med begrenset utstyr, men byens flotteste utsikt! Frokost og middagsbuffet hver dag er inkludert i oppholdet.

Standard dobbeltrom er på ca. 21 m². Alle rom har balkong på ca. 4 m². På rommene er det minibar, gratis trådløst internett, safe (mot avgift) og TV. Skrivebord og bord med to lenestoler. Bad med badekar. Hårføner.

Enkeltrommene er på ca. 15 m². Alle rom har balkong på ca. 4 m², og alle enkeltrommene hr utsikt mot fjellene i innlandet. På rommene er det minibar, gratis trådløst internett, safe (mot avgift) og TV. Skrivebord og bord med en lenestol. Bad med badekar. Hårføner.

Hotel Gran Cervantes vil være ett av to hoteller for oss i Torremolinos under høsten og vinteren 20/21. Vår reiseleder vil ha faste treffetider på hotellet, og være tilstede for nødvendig service og hygge, og har også vakttelefon. For høsten -20 og vinteren -21 er det ikke planlagt noen større renoveringsarbeider (info pr. feb. 20), men vi gjør oppmerksom på at det er vanlig med mindre vedlikeholdsarbeider i lavsesong på hoteller i Spania.

Området rundt

Hotellet ligger ved byens sentrum, med butikker og barer, kaféer og restauranter i umiddelbar nærhet. Det er bare ca. 300 meter å gå for å komme seg til togstasjonen eller busstasjonen. Så mulighetene for egne utflukter er helt topp far dette hotellet. Fra Torremolinos er det lett å komme seg til byer som Malaga, Fuengirola og Marbella med buss og tog fra sentrum.

Skal man ned til den hyggelige strandpromenaden kan man velge å gå på vei, ned trappene eller ta heis ned. Området langs promenaden er kjent for sine koselige strandrestauranter som serverer lunsj til rimelige priser. Torremolinos strekker seg over et stort område, og stranden langs byen måler flere kilometer - og er bare avbrutt av et lite nes midtveis.

Utflukter & service

Peer Gynt Tours har reiseleder på Costa del Sol under hele oppholdet. Vi møter alle gjestene på flyplassen ved ankomst. I løpet av de første dagene kommer våre representanter til å ha et informasjonsmøte om oppholdet.

Forøvrig blir det arrangert fine utflukter i Andalucia, som man kan melde seg på etter ønske. Disse betaler man ekstra for.
Det må være et minimumsantall påmeldte for at utfluktene kan gjennomføres - oftest 15 personer.

Kart

Reisekalender
1/3Nordlysjakt og samisk kultur i AltaFra kr. 10 990,-
5/3Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
30/3Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
7/4Vandring og vin i PortugalFra kr. 15 990,-
9/4Elvebåtcruise i Belgia og HollandFra kr. 15 275,-
17/4Kroatia - YogaturFra kr. 9 790,-
20/4Vandretur JordanFra kr. 20 990,-
23/4Svalbard - eksotisk, vilt og vakkert Fra kr. 11 990,-
24/4Vandretur KyprosFra kr. 12 990,-
24/4Slovenia - YogaturFra kr. 14 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80