Skip to main content

Langtidsferie Spania - Torremolinos - Hotel Gran Cervantes

Langtidsferie på Costa del Sol i Spania kan gjøre godt for både kropp og sjel. Våre turer går til Torremolinos som er et av landets eldste og mest kjente reisemål. På denne tiden av året er tempoet lavere, det er ikke så mange turister som på sommeren  - ja, det passer fint for oss med et lengre opphold. Den lange brede stranden, restaurant- og servicetilbudet, og ikke minst det deilige klimaet passer perfekt. Ta det med ro og nyt livet, vandre langs stranden, gjør utflukter i Andalucia, eller bare les en god bok i solen. Hotel Gran Cervantes ligger i sentrum av Torremolinos, og du har hele Costa del Sol tilgjengelig med buss og tog. Stranden er også kun en kort tur fra hotellet. Vi har en av våre populære norske reiseledere fra Peer Gynt Tours tilstede i Torremolinos under hele oppholdet.

Hurtigsøk

Hotel Gran Cervantes by BLUESEA (4*)

Hotel Gran Cervantes by BLUESEA (4*) ligger i Torremolinos sentrum, oppe på høyden over strandpromenaden. Fra taket, der det er solterrasse og overbygget svømmebasseng, har man en fantastisk utsikt mot Malaga på den ene siden og mot Benalmadena på den andre siden. (Noe støy fra omgivelsene kan forekomme, siden hotellet ligger i sentrum). Hotellet har 398 rom og standarden er bra, selv om det ikke er nyoppusset. Prisen er også meget gunstig på dette hotellet. Det finnes døgnåpen resepsjon, utendørs og innendørs svømmebasseng, rikelig med solsenger, badstue, restaurant og bar. (Utendørs basseng kan være vinterstengt.) Gratis WI-FI over hele hotellet. Frokost og middagsbuffet hver dag er inkludert i oppholdet. Dette hotellet har også inkludert drikke til buffetmiddagen (vin/øl/vann). 

Standard dobbeltrom er på ca. 21 m². Alle rom har balkong på ca. 4 m². På rommene er det gratis trådløst internett, safe (mot avgift) og TV. Skrivebord og bord med to lenestoler. Bad med badekar. Hårføner.

Enkeltrommene er på ca. 15 m². Alle rom har balkong på ca. 4 m², og alle enkeltrommene ligger på baksiden av hotellet og har utsikt mot fjellene i innlandet eller et lite torg. På rommene er det gratis trådløst internett, safe (mot avgift) og TV. Skrivebord og bord med en lenestol. Bad med badekar. Hårføner.

Hotel Gran Cervantes vil være ett av to hoteller for oss i Torremolinos. Vår reiseleder vil ha faste treffetider på hotellet, og være tilstede for nødvendig service og hygge, og har også vakttelefon. Pr nå er det ikke planlagt noen større renoveringsarbeider (info pr. mars. 22), men vi gjør oppmerksom på at det er vanlig med noe vedlikeholdsarbeider i lavsesong på hoteller i Spania.

Området rundt

Hotellet ligger ved byens sentrum, med butikker og barer, kaféer og restauranter i umiddelbar nærhet. Det er bare ca. 300 meter å gå for å komme seg til togstasjonen eller busstasjonen. Så mulighetene for egne utflukter er helt topp fra dette hotellet. Fra Torremolinos er det lett å komme seg til byer som Malaga, Fuengirola og Marbella med buss og tog fra sentrum.

Skal man ned til den hyggelige strandpromenaden kan man velge å gå på vei, ned trappene eller ta heis ned. Området langs promenaden er kjent for sine koselige strandrestauranter som serverer lunsj til rimelige priser. Torremolinos strekker seg over et stort område, og stranden langs byen måler flere kilometer - og er bare avbrutt av et lite nes midtveis.

Utflukter & service

Peer Gynt Tours har reiseleder på Costa del Sol under hele oppholdet. Vi møter alle gjestene på flyplassen ved ankomst. I løpet av de første dagene kommer våre representanter til å ha et informasjonsmøte om oppholdet. Vi tilbyr også alle å bli med på en rusletur i hotellets nærområde etter informasjonsmøtet, slik at det er enkelt å bli kjent med alt som finnes i nærheten.

Underoppholdet er reiseleder tilgjengelig på trefftider, og bistår gjerne i smått og stort for våre gjester. 

Forøvrig blir det arrangert fine utflukter i Andalucia, som man kan melde seg på etter ønske. Disse betaler man ekstra for.
Det må være et minimumsantall påmeldte for at utfluktene kan gjennomføres - oftest 15 personer.

Sesongen 22/23 har vi tilbud om to heldagsutflukter med skandinavisktalende guide som må forhåndsbestilles. Det er utflukter til Cordoba (i uke 2) og Ronda (i uke 3). 

Under oppholdet vil det også være mulig å melde seg på flere utflukter. Og vår reiseleder på stedet vil også legge opp til andre hyggelige småturer som man kan være med på.

Video

 

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80