Langtidsferie Spania - Fuengirola

Er du lei av kulde og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Solkysten og Fuengirola, hvor solen skinner 320 dager i året. I november og februar er temperaturen ofte rundt 20 varme grader. Foruten varme, sollys og blomster vil vi oppleve Andalucias vakre natur. Vi har norsk reiseleder med under oppholdet i Fuengirola.

Pris fra kr.:
13 990,-
Dager:22
Inkludert i grunnprisen: Fly valgt flyplass-Malaga t/r med mellomlanding, buss flyplass - hotell t/r, overnatting i standard dobbeltrom på 4*hotell, frokost og middag med vin på hotellet, velkomstmøte og rusletur i Fuengirola, reiseleder fra Peer Gynt Tours under oppholdet i Spania.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Hotellet

Hotel Las Palmeras (4*) har sentral beliggenhet i hjertet av Fuengirola, rett ved den flotte marinaen og stranden og i gangavstand til sentrum. Hotellet har et internasjonalt publikum og er i mellomklasse av 4* hoteller i området. Hotellet tilbyr fasiliteter som utendørs svømmebasseng, restaurant og bar, tennisbane, bordtennis og biljardrom. Det er også flere muligheter for ulike typer aktiviteter i nærområdet. Hotellet ligger sentralt til i forhold til andre restauranter og barer. Trådløst internett tilgjengelig mot betaling. Fra bassengkanten på hotellets femte etasje får vi uforstyrret utsikt ut over marinaen og havet. Hotellet har levende musikk et par kvelder i uken. Frokost og middagsbuffet  med vin til maten er inkludert i oppholdet.

Standardrommene har to separate senger, og bad med badekar. Alle standardrommene har en egen balkong med utsikt mot byen eller havet. På rommene er det minikjøleskap, hårføner og TV. Safeboks og trådløst internett på rommet mot betaling.

Hotel Las Palmeras vil være vårt hotell i Fuengirola under sesongen 2018-19. Vår reiseleder vil være tilstede her under oppholdet, med faste trefftider og ellers for de hendelser som måtte oppstå. Hotellet ligger nært til andre barer og restauranter, og det kan være at man hører bylivet spesielt i forbindelse med helger. Transfertiden fra flyplass til hotellet er ca. 30 minutter. Reiseleder eller guide møter gjestene på flyplass ved ankomst Malaga.

Området rundt

Fuengirola en spennende by med sammensmelting av kulturer. Hotellet ligger rett bak marinaen og området er sentralt og livlig. Byen tilbyr fasiliteter som forventes av et større turiststed, – hoteller, restauranter, barer og sportsklubber. De brede strendene og strandpromenaden strekker seg østover og vestover fra byen og inkluderer også mindre tilstøtende landsbyer. Stranden er til sammen 8 km lang. På stranden finner vi også et maurisk fort fra middelalderen som er en populær severdighet.

I Fuengirola finnes designbutikker, populære merkevarebutikker og større eller mindre supermarkeder. I shoppingsenteret Miramar er det mer enn 50 butikker. Husk at mange butikker har stengt under siestaen.

Tog mellom Malaga, Fuengirola og Marbella har avganger hver halvtime. Det er daglige togavganger fra Malaga til Sevilla, Granada, Cordoba og Madrid.

Utflukter

Det blir arrangert utflukter i Andalucia-området som man kan melde seg på etter ønske. Disse må betales ekstra for. Informasjon om utfluktene og påmeldingsskjema sendes ut i god tid før reisen.

Kart

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
1/2 Bodø Hotel Las Palmeras - 3 uker - fra Bodø 2 14 490,- BestillMer informasjon
1/2 Tromsø Hotel Las Palmeras - 3 uker - fra Tromsø Ikke mulig å bestille 14 490,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon
1/2 Ålesund Hotel Las Palmeras - 3 uker - fra Ålesund 2 13 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

3-ukers opphold (22 dager)

Bodø Lufthavn                                              2/11 & 1/2 
Tromsø Lufthavn                                          2/11 & 1/2 
Ålesund Lufthavn                                         1/2

Tillegg p.p.
Enkeltrom standard                                        Kr 3 700,-
Juniorsuite (dbl.) med delvis havutsikt*          Kr 2 000,-
Juniorsuite (dbl.) med full havutsikt*               Kr 2 750,-
*Juniorsuiter kun på forespørsel pga. begrenset antall.

Powered by Travelize