Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Langtidsferie Spania - Benalmádena - Hotel Mac Puerto Marina

Er du lei av kulde og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Costa del Sol og Benalmádena, hvor solen skinner 320 dager i året. Både i november og i februar er temperaturen ofte rundt 20 varmegrader. Foruten varme, sollys og blomster vil man også kunne få oppleve Andalucias vakre natur. Hotel Mac Puerto Marina ligger perfekt til for en hyggelig ferie. Vi har en av våre populære norske reiseledere fra Peer Gynt Tours tilstede under hele oppholdet på Costa del Sol.

Hurtigsøk

Hotel Mac Puerto Marina (4*)

Hotel Mac Puerto Marina (4*) ligger ved marinaen i Benalmádena. Det er ca. 50 meter fra hotellet til stranden. Shoppingmuligheter i nærområdet. Hotellets restaurant serverer daglig frokost og buffétmiddag, og dette er inkludert for våre gjester.  Drikkepakke med vann og vin til maten hver kveld kan forhåndsbestilles til en god pris. Det finnes også bar, kafé/kaffebar og bassengbar på hotellet. Og det er hyggelig å kose seg med en kaffe i hotellets andalusiske patio/uteområde. Hotellet har også utendørs svømmebasseng og trimrom. Hotellet har dessuten en ny SPA –avdeling med et lite innendørs basseng, der våre gjester har gratis inngang (ikke behandlinger). Gratis trådløst internett.

Rommene er på 25 m² og har to separate senger og to stoler.  Alle rommene har egen balkong.  Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner. Et klimaanlegg/sentralvarme sørger for et behagelig inneklima. Minikjøleskap, vannkoker og TV. Safe (mot avgift) og gratis trådløst internett på rommet. Rom i samme størrelse med utsikt til svømmebassenget kan bestilles mot tillegg.  

Hotel Mac Puerto Marina vil være vårt hotell i Benalmádena under høsten 2019. Vår reiseleder vil ha faste treffetider på hotellet, og være tilstede for nødvendig service og hygge, og har også vakttelefon. Vi gjør oppmerksom på at mindre vedlikeholdsarbeider kan forekomme på hotellene i lavsesong, men i slike tilfeller vil de skjerme gjestene så godt det lar seg gjøre. Det er ikke planlagt noen større renoveringsarbeider på hotellet høsten 2019 og vinter 2020. (Info pr. mai 2019)

Området rundt

Benalmádena er en liten sjarmerende by med fargerike andalusiske hus. Shoppingmuligheter, mange restauranter og barer. Man kan leie sykler, spille tennis eller squash, ri eller bare ta en spasertur på den lange sandstranden.  Mange muligheter for korte utflukter i området. Sommerfuglparken er en av dem.  Man kan også spasere mot eller inn til Torremolinos - som ligger ganske nær. I Benalmádena er det også en taubane som tar deg opp til flott utsikt fra fjellene bak byen. Benalmádena ligger kun 11 km fra Malaga flyplass.

Utflukter & service

Vi møter alle gjestene på flyplass ved ankomst Malaga.   I løpet av de første dagene kommer våre representanter til å ha et informasjonsmøte om oppholdet. Forøvrig blir det arrangert fine utflukter i Andalucia, som man kan melde seg på etter ønske. Disse betaler man ekstra for.
Det må være et minimumsantall påmeldte for at utfluktene kan gjennomføres - oftest 15 personer.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
2021-03-06Oslo LufthavnHotel Mac Puerto Marina - 3 uker - fra OsloMer enn 817 000,-BestillMer informasjon
2021-03-06StavangerHotel Mac Puerto Marina - 3 uker - fra StavangerMer enn 817 000,-BestillMer informasjon
2021-03-06BergenHotel Mac Puerto Marina - 3 uker - fra BergenMer enn 817 000,-BestillMer informasjon

Turfakta

3 ukers opphold:
Tillegg pr. person:                       17/10          23/1         6/3
Dobbeltrom som enkeltrom           6700          6000     6500     
Dobbeltrom med bassengutsikt    1500          1500     1500   (På forespørsel)                             
Vann og vin til middag 21 kvelder   750          750          750
Utflukter kan bestilles mot tillegg
OBS! Avvikende tillegg for lengre/kortere opphold enn 21 netter. Se pris ved bestilling.

Ta kontakt om du har spørsmål om reisedatoer, muligheter for tilslutningsfly, romvalg eller andre ting vi kan hjelpe deg med før du bestiller din reise!

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene og hotell er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 120 dager før avreisedøgnet starter. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser, samt vilkår på side 10. Les også «Viktig å vite når man bestiller en reise». 

Se her for flere langtidsferier!

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80