Langtidsferie Spania - Benalmádena

Er du lei av kulde og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Costa del Sol og Benalmádena, hvor solen skinner 320 dager i året. Både i november og i februar er temperaturen ofte rundt 20 varmegrader. Foruten varme, sollys og blomster vil man også kunne få oppleve Andalucias vakre natur. Hotel Mac Puerto Marina ligger perfekt til for en hyggelig ferie. Vi har en av våre populære norske reiseledere fra Peer Gynt Tours tilstede under hele oppholdet på Costa del Sol.

Pris fra kr.:
17 000,-
Dager:22
Inkludert i grunnprisen: Fly valgt flyplass-Malaga t/r, buss flyplass - hotell t/r, overnatting i standard dobbeltrom på 4*hotell, frokost og middag på hotellet, reiseleder fra Peer Gynt Tours under oppholdet i Spania.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Hotel Mac Puerto Marina (4*)

Hotel Mac Puerto Marina (4*) ligger ved marinaen i Benalmádena. Det er ca. 50 meter fra hotellet til stranden. Shoppingmuligheter i nærområdet. Hotellets restaurant serverer daglig frokost og buffétmiddag, og dette er inkludert for våre gjester.  Drikkepakke med vann og vin til maten hver kveld kan forhåndsbestilles til en god pris. Det finnes også bar, kafé/kaffebar og bassengbar på hotellet. Og det er hyggelig å kose seg med en kaffe i hotellets andalusiske patio/uteområde. Hotellet har også utendørs svømmebasseng og trimrom. Hotellet har dessuten en ny SPA –avdeling med et lite innendørs basseng, der våre gjester har gratis inngang (ikke behandlinger). Gratis trådløst internett.

Rommene er på 25 m² og har to separate senger og to stoler.  Alle rommene har egen balkong.  Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner. Et klimaanlegg/sentralvarme sørger for et behagelig inneklima. Minikjøleskap, vannkoker og TV. Safe (mot avgift) og gratis trådløst internett på rommet. Rom i samme størrelse med utsikt til svømmebassenget kan bestilles mot tillegg.  

Hotel Mac Puerto Marina vil være vårt hotell i Benalmádena under høsten 2019. Vår reiseleder vil ha faste treffetider på hotellet, og være tilstede for nødvendig service og hygge, og har også vakttelefon. Vi gjør oppmerksom på at mindre vedlikeholdsarbeider kan forekomme på hotellene i lavsesong, men i slike tilfeller vil de skjerme gjestene så godt det lar seg gjøre. Det er ikke planlagt noen større renoveringsarbeider på hotellet høsten 2019 og vinter 2020. (Info pr. mai 2019)

Området rundt

Benalmádena er en liten sjarmerende by med fargerike andalusiske hus. Shoppingmuligheter, mange restauranter og barer. Man kan leie sykler, spille tennis eller squash, ri eller bare ta en spasertur på den lange sandstranden.  Mange muligheter for korte utflukter i området. Sommerfuglparken er en av dem.  Man kan også spasere mot eller inn til Torremolinos - som ligger ganske nær. I Benalmádena er det også en taubane som tar deg opp til flott utsikt fra fjellene bak byen. Benalmádena ligger kun 11 km fra Malaga flyplass.

Utflukter & service

Vi møter alle gjestene på flyplass ved ankomst Malaga.   I løpet av de første dagene kommer våre representanter til å ha et informasjonsmøte om oppholdet. Forøvrig blir det arrangert fine utflukter i Andalucia, som man kan melde seg på etter ønske. Disse betaler man ekstra for.
Det må være et minimumsantall påmeldte for at utfluktene kan gjennomføres - oftest 15 personer.

Kart

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
16/10 Ålesund Hotel Mac Puerto Marina - 3 uker - fra Ålesund Mer enn 8 18 000,- BestillMer informasjon
16/10 Bodø Hotel Mac Puerto Marina - 3 uker - fra Bodø Mer enn 8 18 000,- BestillMer informasjon
17/10 Oslo Lufthavn Hotel Mac Puerto Marina - 3 uker - fra Oslo Mer enn 8 17 000,- BestillMer informasjon

Turfakta

OBS! Avreise 6/3 og 7/3 valutatillegg kr. 555,-

Vi vil legge ut turene for høsten 2020 fortløpende i løpet av vinteren. Det kommer avganger fra flere avreisesteder etterhvert.

3 ukers opphold:

Pris per person fra                        7/3        17/10            
Oslo                                               16000    15500 
Bergen, Stavanger                         16500       
Trondheim                                      17500       

                                                       6/3                 
Trondheim                                    17000
Bodø, Tromsø                              17500
Ålesund                                        17500

Tillegg pr. person:                        7/3        17/10
Dobbeltrom som enkeltrom           6500      6700          
Dobbeltrom med bassengutsikt     1300      1500  (På forespørsel)                             
Vann og vin til middag 21 kvelder   700        750          
Utflukter kan bestilles mot tillegg
OBS! Avvikende tillegg for lengre/kortere opphold enn 21 netter. Se pris ved bestilling.

Ta kontakt om du har spørsmål om reisedatoer, muligheter for tilslutningsfly, romvalg eller andre ting vi kan hjelpe deg med før du bestiller din reise!

Pga. frister på flybillettene og hotell er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 120 dager før avreisedøgnet starter. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser, samt vilkår på side 10. Les også «Viktig å vite når man bestiller en reise». 

Se her for flere langtidsferier!

Powered by Travelize