Korturer

Vi hjelper dere med å arrangere den perfekte korturen, på en enkel og god måte!

Peer Gynt Tours har siden 1978 jobbet med gruppereiser. Vi har både erfaring, kunnskap og kapasitet til å gjøre reisen til et vellykket arrangement. Vi lover personlig kontakt og tett oppfølging gjennom prosessen, fra første kontakt og planlegging, til dere er vel hjemme igjen.

Vi skreddersyr et turopplegg tilpasset ditt kor.
Vi i Peer Gynt Tours kan tilrettelegge turen til den minste detalj. Vi har solide samarbeidspartnere i inn- og utland, og får jevnlig informasjon  om aktiviteter og gode tilbud på ulike reisemål. Vi kan tilrettelegge reiser med konserter i kirker eller andre egnede steder om dere ønsker det, eller med lokaler for øvinger mens dere er på reise.

Overlat den tidkrevende arrangørrollen til oss.
Det tar mye tid å arrangere en korreise eller annen gruppereise. Vår jobb er å gjøre det enkelt for deg. Vi tar oss av kommunikasjon og oppgjør med alle underleverandørene. Du har en kontakt - i Peer Gynt Tours. Mer trenger du ikke!

Vi skreddersyr ellers turer i hele Europa, med et program og innhold i tråd med ønskene til ditt kor. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Fornøyde kunder

Her er et lite utvalg av våre fornøyde kunder.


Sangkoret Freidig - Riga
Stikkord fra oss: God oppfølging, supert opplegg, konkurransedyktig pris og la opp et opplegg etter våre ønsker og behov.

Ensemble Dali, Spania
Peer Gynt fant det perfekte stedet for Ensemble Dali. Vårt ønske var et litt avsidesliggende kloster hvor vi kunne øve tidlig og seint, men hvor samtidig det var komfortable overnattingsmuligheter. Vi lette ett år selv, uten å finne noe vi var helt fornøyd med. ......... Alle 39 reisende var meget godt godt fornøyd med opplegget, og pris.

Din kontaktperson for korturer

Charlotte Berge Rodriguez-Larsen - Oslo

Korturer og andre gruppereiser
Tlf. 24 10 12 80
E-post: charlotte.berge.larsen@peergynt.com
 

Per Rune Dyrnes - Kristiansund

Korturer og andre gruppereiser
Tlf. 71 57 04 50
Mob. 906 53 171
E-post: perrune.dyrnes@peergynt.com

Kortur Cataluña

Er ditt kor på jakt etter et annerledes og spennende sted for korøvelse, kan en tur til Katalonia i Spania være noe for dere. I idylliske omgivelser, kun 1 times kjøring fra flyplassen i Barcelona , ligger landsbyen l’Espluga de Francoli. Stedet er mest kjent for klosteret Santa Maria de Poblet , som ble grunnlagt i ....Les mer »

Kortur Delft

Delft er en sjarmerende og pittoresk by der du kan oppleve essensen av Nederland , og en flott by for kor. Vi ser på Paris som romantisk og Roma som historisk, men i Delft kan du få alt på ett sted. Her finner du Delft Blue, den blåmalte keramikken som har vært en viktig eksportartikkel i over 400 år. Delft er stolt ....Les mer »

Kortur Riga

Riga er en perfekt destinasjon for kor som ønsker å kombinere kulturelle og musikalske opplevelser. Dette er en av de vakreste byene i Nord-Europa og en av de eldste. Kanskje er det grunnen til at denne porten mot øst kalles inspirasjonens by, så vel som ”Østersjøens perle” og ”Nordens Paris”. ....Les mer »

Kortur Vilnius

Opplev det beste av Litauen på kortur til Vilnius. Vilnius er hovedstad i Litauen og ligger på begge sider av elven Neri. Byen har mye vakker arkitektur, gjerne kalt for "Vilnius-barokk", noe som gjør seg utslag gjennom en rekke severdige bygninger. Selve sentrum av byen ligger på den sørlige siden av elven ....Les mer »

Kortur Wien

Musikk, kultur og et avslappet uteliv. Legendarisk treffpunkt mellom nord og sør, øst og vest på Kontinentet. Byens hjerte er behagelig kompakt, med korte gangavstander. Wien er Østerrikes hovedstad og desidert største by og ligger vakkert plassert ved Donau og Wienerwald. Når du kommer hit trer du inn i et levende ....Les mer »

Korfestival Nord-Irland

Delta på City of Derry International Choir Festival nå til høsten med ditt kor. Denne festivalen er laget som en feiring av kormusikk, og fører kor fra hele verden sammen. Derry er en fantastisk by med koselig stemning, utrolig energi og et stort hjerte. Byen er full av historie og modernitet i en herlig blanding. En by der ....Les mer »

Kortur Krakow

Krakow er en av de største og eldste byene i Polen og regnes som en av Europas vakreste. Med sin majestetiske arkitektur, historiske atmosfære og vestlige stil er Krakow et skue for øyet og vel verd et besøk. Utforsk de smale bakgatene i Gamlebyen, opplev det myldrende folkelivet på markedsplassen Rynek Glowny, byens ....Les mer »

Kortur Budapest

Budapest i Ungarn regnes av mange som en av de fineste byene i Europa, og sies å være en kopi av Paris. Byen deles i to av elven Donau. Buda, er den gamle delen av byen. Her finnes det gamle statskvarteret Varhegy, som ligger på en 60 meter bred og 1,5 km lang klippe. Her finner vi også det kongelige slottet, Varpalota, på ....Les mer »

Kortur Praha

I århundrer har turister, kunstnere og Tsjekkere lovpriset Praha. Byen har røtter helt tilbake til år 900 og er en vidunderlig og godt bevart by med flott arkitektur og en stor mengde av praktfulle gamle hus, krokete gater og berømte severdigheter som f.eks. Karlsbroen, Gamlebyplassen, Praha-borgen m.fl. I 1992 kom det historiske ....Les mer »

Kortur Polen

Polen er et yndet reisemål for nordmenn, med mye historie og kultur. Her får man fortsatt mye for pengene! Reis til Krakow eller Gdansk , to middelalderbyer som er vakre på hver sin måte og som har mye historie å by på. Konserter kan arrangeres i en av de flotte kirkene eller på en av de mange åpne plassene. ....Les mer »

Kortur Skottland

I majestetiske Edinburgh i Skottland , kan du og ditt kor  godt tilbringe noen dager. «The Old Town» har bevart sitt middelalderpreg og i «The New Town» ligger de brede avenyene, med gode shoppingmuligheter. Hva med en liten konsert på byens mest kjente attraksjon, Edinburgh Castle? Vi skreddersyr reisen for ....Les mer »

Kortur Rhindalen

En tur til den sjarmerende «vinhovedstaden» Rüdesheim i Rhindalen , kan alltid anbefales også til kortur. Her er det ridderborger, gamle bindingsverkshus og frodige vinmarker i kombinasjon med god stemning. En båttur på Rhinen med en av de store «Rhindamperne» hører med og her kan vi forsøke ....Les mer »

Kortur til Norsk Vasskraft og Industristadsmuseum

Hardanger er dramatisk landskap med fjell, breer, fosser og fjorder. Dette har tiltrukket seg turister gjennom alle år. Klimaet her er ideelt for dyrking av frukt og bær, og mange mener at munker startet fruktdyrking her allerede på 1300-tallet. I Hardanger dyrkes det epler, pærer, plommer og moreller. Norsk Vasskraft og Industristadsmuseum ....Les mer »

Kortur Færøyene

Kor er noe som opptar både de gamle og unge på Færøyene , og korsang har en sterk og lang tradisjon på dette øyriket. Her kan det arrangeres konserter i kirker og rundt i landet for øvrig på andre egnede steder. Naturen er unik, historien er rik og kulturlivet er mangfoldig. Færøyingene ....Les mer »

Korfestival Bornholm

Bornholm har en lang og god tradisjon for musikk og det er etterhvert blitt en årlig tradisjon med korfestival på denne solskinnsøya. Under festivalen benyttes mange av øyas flotte historiske bygninger til konserter, som for eksempel Hammershus Borgruiner og Bornholms rundkirker. Benytt anledningen til å møte ....Les mer »
Powered by Travelize