Konferanse - Event - Arrangement - Jubileumstur

Vi i Peer Gynt Tours vil gjøre din bedrifts konferanse eller arrangement best mulig - etter deres preferanser! Med tett oppfølging vil vi skreddersy din bedrifts arrangement, slik at dere sparer tid på planleggingen. Senk skuldrene, og ta dere av daglige oppgaver. La oss gjøre jobben!

Kontakt oss her for å starte planleggingen!

Gjennom mange års erfaring kan vi utarbeide forslag og ideer slik at dere får mest mulig ut av deres arrangement. Vi bistår med alt fra booking og koordinering av transport og overnatting, konferansefasiliteter og påmelding. Vi stiller med egen prosjektleder hvis det er ønskelig. Er det et stort reisefølge er det for eksempel ingen hindring å chartre eget fly. Her blir ingen detalj for stor eller for liten.

Planleggingsprosessen krever tid og ressurser. Vi utarbeider forslag for dere, innenfor deres budsjett. For events og store arrangementer samarbeider vi med Din Prosjektledelse. Dette har vi meget gode referanser på. Sjekk gjerne ut Din Prosjektledelse på nettet.

Vi kan eksempelvis levere:
• Prosjektleder
• Koordinering flybilletter/ transport
• Overnatting / bespisning / konferansefasiliteter
• Koordinering av påmeldinger – også med web basert deltakerpåmelding
• Foredragsholder, konferansier etc.
• Underholdning og musikk
• Temakvelder
• Design, trykking av navneskilt, program, menyer og lignende.
• Giveaways
• Fotograf, filming etc.
• Teknisk utstyr

Vi har gode referanser fra tidligere kunder, som viser at vår oppfølging før, under og etter arrangementet verdsettes høyt!

Kontakt oss her for å starte planleggingen!

 

Fornøyde kunder

Noen fornøyde kunder:

Mekonomen AS - landskonferanse
Vi er veldig fornøyde med vårt arrangement. Alt fra første møte til selve turen gikk som smurt. Best av alt var den praktiske tilnærmingen som ble gitt oss under hele prosessen. Vi slapp nærmest å tenke på noe annet enn oss selv!

Sparebank 1 Nordvest - Charterfly til Gdansk
Peer Gynt Tours er gode på planlegging og gjennomføring til en konkurransedyktig pris.

Automester & Hellanor: Landskonferanse og 50 års jubileum - Gardermoen
".... Arrangementet hadde totalt 550 deltakere som gjennom to dager skulle delta på faglige møter, oktoberfest, messehall med 65 utstillere og jubileumsmiddag. Nærmere 200 flybilletter fra hele Norge ble bestilt. Peer Gynt Tours og vår kontakt der gjorde et utmerket arbeid til vår fulle tilfredshet. De er punktlige, ryddige og hadde full kontroll på alle detaljer rundt arrangementet. Deres dyktighet gjorde at vi følte trygghet, og vi kunne slappe av og kose oss med våre kunder og kolleger........"

Våre selgere for konferanser og eventer

 

Hans Olaf Heslien - Lier

Event, konferanser og firmaturer
Mob. 910 02 477
E-post: hoh@peergynt.com

 

Arild Johnsen - Oslo

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 24 10 12 80
Mob. 926 64 638
E-post: arild.johnsen@peergynt.com

Powered by Travelize