Skip to main content

Julemarked i München

Bli med Peer Gynt Tours til julemarkedet i München i syd-Tyskland. En tur som vil få deg i julestemning! Reisen vil gå med direktefly mellom Oslo og München, og etter en kort busstur fra flyplassen i München så er vi framme i Bayerns flotte hovedstad. Her bor vi sentralt på godt hotell under hele opphodlet, og har byen for våre føtter. München er en av de større julemarkedsbyene i Tyskland, og her har vært arrangert julemarked helt tilbake til middelalderen. Det største julemarkedet i München ligger på den sentrale Marienplatz, som ligger kun en rusletur unna hotellet vårt.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo Lufthavn – München

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen til avtalt tid. Herfra flyr vi direkte til München. Ved ankomst venter en buss på oss, og det er kun en relativt kort kjøretur inn til sentrum av Bayerns hovedstad. Her sjekker vi innpå vårt hotell, Mercure Hotel München City Centre (4*), – som ligger sentralt i byen nær både Gamlebyen og byens jernbanestasjon.

  Fra hotellet er det bare en kort rusletur til plassen med julemarkedet. Deretter ettermiddagen fritt til egne opplevelser. Middag i egen regi i kveld, - men vår reiseleder er tilgjengelig om noen ønsker å gå ut og spise middag sammen.

  Oslo Lufthavn – München
 • 2. - 3. dag: I München. Dagene fritt - julemarked

  Etter frokost har du dagene fritt til å gå på julemarkedet på Marienplatz, eller til noen av de andre julemarkedene i byen. Også gode muligheter for julehandel i byens mange kjøpesentre/butikker.
  Trivelige serveringsteder/caféer finner du overalt, så det er lett å nyte ferien i trivelige München.

  På Marienplatz er det mulig å få kjøpt med seg noen helt spesielle julegaver hjem til Norge, og her kan man prøvesmake et utall av velsmakende julegodterier. Selvsagt må man også nyte den berømte tyske «glühwein» - som varmer godt både i hendene dine og i magen. Gode juledufter kjennes også over hele området. Med rådhuset som et fantastisk dekorativt bakteppe, står bodene tett i tett. Den tradisjonsrike stemningen bringer kanskje fram minner fra barndommen, og markedene er selvsagt viktige kulturbærere av lokal mat, drikke og kunsthåndverk. Trivelig julemusikk høres mellom bodene, og glade mennesker svirrer rundt overalt.


  Lørdag kveld byr vi på felles 2-retters middag med en solid ølseidel på berømte Hofbräuhaus am Platzl. Da blir vi plassert på langbord, og til fengende bayersk ompa-ompa musikk skal vi nyte en tradisjonell tysk matrett med tilhørende øl. Dette blir definitivt en trivelig opplevelse.

  I München. Dagene fritt - julemarked
 • 4. dag: München – Oslo Lufthavn

  Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen i München og fly tilbake til Oslo Lufthavn.

  München – Oslo Lufthavn
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80