Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Faglige samlinger gir fellesskapsfølelse og motivasjon på veien videre

Av Hans Olaf Heslien, prosjektleder i Peer Gynt Tours.
 
Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha arrangert en vellykket landskonferanse med flere hundre deltakere fra inn- og utland. Vi har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Det er alltid en flott opplevelse, etter mye planlegging, å se hvordan arrangementet fungerer for alle deltagerkategorier (utstillere/leverandører, kunder, kjedeledelse og ledsagere) i praksis. For meg som prosjektleder er det en sann glede å endelig få møte alle de hyggelige menneskene som til nå kun har vært et navn på en bookingliste og en stemme i telefonen, samt se hvordan alt fungerer i henhold til kjedeledelsens intensjon.
 

Allerede etter kort tid merket jeg at den sosiale biten ble en viktig del av arrangementet. Deltakerne knyttet bånd på tvers av firmaer, titler og fylkesgrenser, og de fikk en følelse av at de var en del av et større team enn bare sin avdeling. Turen var ikke utelukkende et sosialt event, men ga også en solid dose faglig påfyll. Med i overkant av 60 leverandører/stands som stilte ut sine beste produkter over 1400 kvm, manglet det ikke på fagfolk og produkter som tilførte ny inspirasjon og kunnskap. Det var mange gode messetilbud. Deltagerne brukte mye tid på å bli kjent med ulike produkter. Leverandørene og kundene var svært fornøyde med hvor mange de fikk snakket med, og alt de fikk med seg i løpet av oppholdet. Det hele var godt planlagt slik at alt gikk av seg selv.

Den faglige delen besto også av foredrag, og for å motivere ytterligere var det også leid inn profesjonelle entertainere. På den måten blir det faglige vitamininsprøytninger i form av foredrag av leverandører, kjedens egen representanter og profesjonelle artister. Det var flott å se at visjonen som kunden ønsket for arrangementet fungerte som den skulle. Alt klaffet og alle var kjempefornøyde.

Vår kunde var strålende fornøyd med planleggingsfasen og gjennomføringen. De var spesielt fornøyde med å ha én prosjektleder under hele denne prosessen, som blant annet koordinerte påmeldinger fra inn- og utland, informasjonsflyt på flere språk. Og som hadde full kontroll på alle involverte underleverandører, artister, overnatting, navneskilt, giweaways, det tekniske osv. osv. Kunden var også oppdatert til enhver tid på hvor vi var i prosessen. Våre kontaktpersoner senket skuldrene og brukte tiden på sin egentlige jobb, som er å ta seg av sine kunder og leverandører underveis. De var trygge på at alt var under kontroll. Da får man en god opplevelse også når man har ansvaret for et stort arrangement.


Foto: Eivind Røhne

Vi bistår gjerne med planleggingen av ditt konferansearrangement. Klikk her for mer informasjon

Finn mer reiseinspirasjon på bloggen vår - klikk her!

Hurtigsøk
Reisekalender
1/3Nordlysjakt og samisk kultur i AltaFra kr. 10 990,-
5/3Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
30/3Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
7/4Vandring og vin i PortugalFra kr. 15 990,-
9/4Elvebåtcruise i Belgia og HollandFra kr. 15 275,-
17/4Kroatia - YogaturFra kr. 9 790,-
20/4Vandretur JordanFra kr. 20 990,-
23/4Svalbard - eksotisk, vilt og vakkert Fra kr. 11 990,-
24/4Vandretur KyprosFra kr. 12 990,-
24/4Slovenia - YogaturFra kr. 14 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80