Cruise fra Bergen til Casablanca

Bli med Hurtigrutens MS Midnatsol  på dette opplevelsesrike cruiset hvor vi utforsker den europeiske kysten. Vi får med oss en perfekt miks av historiske steder, UNESCO-steder og morsomme aktiviteter. Turen avsluttes med en kulturreise i Marokko og dens flere tusen år gamle historie, samt en avslappende dag ved Spanias solkyst!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1.dag                Bergen
Fly fra Oslo Lufthavn til Bergen og transport til Hurtigrutekaien. Vi går om bord i MS Midnatsol, som har avgang kl. 1600.  (Reisende fra Bergen møter på kaia)

2. dag               Til sjøs (Nordsjøen)
En dag til sjøs er den perfekte måten å starte eventyret på. Ekspedisjonsteamet byr på interessante foredrag, gode måltider kan nytes i restauranten og man kan slappe av på dekk.

3. dag               Amsterdam
Nederlands hovedstad er en sjarmerende by, rik på kultur og historie og en blanding av nytt og gammelt. Nyt arkitekturen og besøk noen av de mange museene. Du kan utforske byen til fots eller med kanalbåt. Skipet ligger over natten her, så det blir god tid til å bli kjent med denne byen.

4. dag              Den engelske kanal
Vi forlater Amsterdam om morgenen og seiler gjennom den engelske kanal, som forbinder Nordsjøen med Atlanterhavet. Dette er verdens travleste sjøvei. Panoramasalongen er et godt sted å sitte om du vil se skip fra hele verden seile gjennom kanalen.

5. dag              Guernsey
Guernsey er den nest største øya i den engelske kanal og den ligger ved kysten av Normandie i Frankrike. St. Peters havn på Guernsey blir regnet som en av Europas vakreste.

6. dag              Til sjøs (Biscayabukta)
En dag til sjøs gir gode muligheter til å se etter delfiner, hvaler eller sjøfugl fra dekk. Ekspedisjonsteamet holder foredrag om historie og biologi i forelesningssalen eller på dekk.

7. dag              La Coruña (Spania)
La Coruña er kjent for sin historie og kultur. På 13- og 1400-tallet var den porten for alle engelske pilgrimer på vei til Santiago de Compostela. På vei inn til havnen seiler vi forbi Herkulestårnet. I gamlebyen er arven fra kelterne og romertiden fortsatt synlig og magisk.

8. dag             Leixões (Portugal)
Fra Leixões er det en kort og veldig interessant tur til Porto. Portugals nest største by er en av Europas mest karismatiske. Det historiske senteret Ribeira ligger på den nordlige bredden av elven Douro og står på UNESCOs verdensarvliste.

9. dag              Lisboa
Lisboa er den nest eldste hovedstaden i Europa og her finner du både Bélem-tårnet og Jéronimos-klosteret, som begge står på UNESCOs verdensarvliste. Bli med på utflukter og få en smak av Portugal i en av byens mange restauranter, kaféer eller barer.

10. dag           Cádiz (Spania)
Rundt lunsjtider ankommer vi Cádiz, som ligger helt på sørspissen av Spania. Byen regnes som den eldste i vesten, grunnlagt år 1100 før Kristus. Her er også opprinnelsen til sherryen!

11. dag           Casablanca (Marokko)
Vi anbefaler at du står ute på dekk når vi seiler inn mot Casablanca. Hassan II Moskéen er et fantastisk syn!  Vi sjekker ut av skipet og blir møtt av guide og buss som tar oss med på en sightseeing i byen. Det blir lunsj, før vi reiser til Rabat, som er Marokkos hovedstad. Her sjekker vi inn på vårt hotell hvor det også blir felles middag om kvelden.

12. dag           Rabat
Etter frokost skal vi bli nærmere kjent med Rabat. Byen er kjent for praktfulle hager og en rik og lang forhistorie. Det blir sightseeing og felles lunsj samt litt tid på egenhånd. Middag og overnatting.

13. dag           Tanger
Etter frokost og utsjekk kjører vi til Tanger, som ligger ved innløpet til Gibraltarstredet der Afrika møter Europa. Byen er mer enn to og et halvt tusen år gammel, noe som gjør den til en av Nord-Afrikas eldste. Medinaen, kasbahen, basarene og soukene er blant landets mest livfulle.  Det blir servert lunsj i en hyggelig restaurant og vi får en kort sightseeing i byen, før vi kjører til vårt hotell for natten. Felles middag.

14. dag           Tanger – Costa del Sol
Etter frokost sjekker vi ut og tar sjøveien til Algeciras. Båtturen tar 3,5 timer og etter ankomst kjører vi til Benalmadina og vårt hotell. Her blir det også felles middag om kvelden.

15. dag           Benalmadina
Denne dagen har vi på egenhånd til å slappe av og nyte området. Felles frokost og middag.

16. dag           Hjemreise
Etter frokost sjekker vi ut og kjører til Malaga for avgang med fly til Oslo. (Reisende fra Bergen flyr tilbake til Flesland)

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
13/9 Oslo Lufthavn Hurtigruta til Casablanca fra Oslo Ikke mulig å bestille 27 900,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon
13/9 Hurtigruten fra Bergen Hurtigruta til Casablanca fra Bergen Ikke mulig å bestille 26 250,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Tillegg pr. person:
Enkeltrom på hotellene                                     kr.   2 070,-
Enkeltlugar (kategori J)                                     kr. 14 500,-
N2-lugar, utvendig, som dobbel                        kr 900,-
P2-lugar, utvendig, som dobbel                        kr 2 400,-
U2-lugar, utvendig, som dobbel                        kr 3 400,-
Utflukter som tilbys under cruiset på Hurtigruten
Avbestillingsbeskyttelse

Mulige rabatter pr. person:
Bestilling før 6. februar                     kr. 800,-
1893 Ambassadør rabatt                  kr. 800,-

P.g.a. frister hos Hurtigruten må turen bestilles innen 6. mars. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 180 dager før avreise. Prisene forutsetter minimum 10 deltagere.

 

Se her for flere turer med Hurtigruten!

Powered by Travelize