Hurtigruten

Bli med Peer Gynt Tours på en opplevelse med Hurtigruten! Vi tar deg med langs norskekysten, gjennom Europa til eksotiske Marokko, eller helt til Antarktis. Vår reiseleder sørger for et sosialt og hyggelig miljø på turen. Reis sammen til våre planlagte destinasjoner, eller kontakt oss for et spesialtilbud dersom dere er en gruppe på over ti personer.

Cruise fra Bergen til Casablanca

Bli med Hurtigrutens MS Midnatsol  på dette opplevelsesrike cruiset hvor vi utforsker den europeiske kysten. Vi får med oss en perfekt miks av historiske steder, UNESCO -steder og morsomme aktiviteter. Turen avsluttes med en kulturreise i Marokko og dens flere tusen år gamle historie, samt en avslappende dag ved Spanias solkyst!Les mer »

Kirkenes til Bergen med Hurtigruten

Vi flyr fra Gardermoen til Kirkenes og går om bord i et av Hurtigrutens flotte skip. Den store opplevelsen venter: Verdens vakreste sjøreise på strekningen fra Kirkenes til Bergen. En vakrere og mer opplevelsesrik kyststrekning skal du lete lenge etter – helt fra den magiske Finnmarkskysten , Raftsundet , Trollfjorden og øyriket ....Les mer »

Bergen - Kirkenes - Trondheim med Hurtigruten

 «Verdens vakreste sjøreise» Denne reisen med Hurtigruten er en opplevelse i lys, stemninger og farger. Inntrykkene står i kø langs hele kysten. Vi opplever større byer så vel som de små og værbitte tettsteder nordpå. Dette er en reise gjennom by og land, trange fjorder og sund ....Les mer »

Antarktis med MS Midnatsol

Antarktis - en opplevelse for livet. Fra Kapp Horn til pingvinene i Antarktis ! Bli med på et eventyr til den sørlige halvkulen. På denne ekspedisjonen får du med deg alle høydepunktene i Antarktis i tillegg til at vi besøker de chilenske fjorder og Kapp Horn. Dyrelivet er et kapittel for seg. I de frodige chilenske ....Les mer »
Powered by Travelize