Skip to main content

Høstweekend i Oslo med musikalen CHESS

Det Kongelige SlottDet Kongelige Slott
Foto: Chess - Folketeateret
Oslo RådhusOslo Rådhus
RoseslottetRoseslottet. Foto: Sandbox
StortingetStortinget

Oslo er den lille, levende storbyen. På en og samme dag kan du vandre langs en av verdens fineste havnepromenader, ta en hvilepause i en av de unike skulpturparkene, beundre byens ikoniske bygg eller gå fra øst til vest gjennom koselige bydeler. 

Fredag kveld står musikalen CHESS på programmet!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • Fredag: Musikalen CHESS

  Avreise med buss fra Otta med busstransport til Oslo. Påstigning underveis. Stopp for lunsj på Nebbenes Kroer, varmrett og kaffe. I Oslo skal vi bo komfortabelt på Thon Hotell Opera.

  Tidlig middag på hotellet om kvelden, før vi forflytter oss til Folketeateret hvor forestillingen starter
  kl. 19.00.

  Øst møter vest, allianser og lojalitet settes på prøve, og gammelt hat blir til ny kjærlighet! «Chess» er noe så sjeldent som en musikalsk kjærlighets-thriller fra den kalde krigen. I en verden der det internasjonale politiske miljøet står og dirrer, får vi servert en historie om enkeltskjebner som kastes inn i et spill de ikke kan reglene på.

  I rollene finner vi bl.a. Andre Søfteland, Karoline Krüger, Espen Grjotheim, Marion Ravn, Øystein Røger og Elisabeth Andreassen. Hele forestillingen er på norsk og varer i ca. 2,5 timer inkludert pause. Etter en feiende musikkopplevelse tar vi oss tilbake til hotellet.

  Foto: Chess - Folketeateret
 • Lørdag: Oppdag Oslo - Valgfri utflukt til Roseslottet

  I dag er det mulig å melde seg på en utflukt til Roseslottet – «et moderne eventyr over Oslo». Dette er en kunstinstallasjon og et pedagogisk prosjekt som har til formål å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft. Vemund Sand er kjent både som maler, grafiker og prosjektskaper. Eimund Sand arbeider hovedsakelig med geometriske skulpturer. Kunstnerne ønsker å fortelle historien om krigen uten å demonisere eller glorifisere, sentralt i fortellingen står individet og dets valg. De berører både kjente og mindre kjente sider ved okkupasjonen: krigsfangenes lidelser, de ukjente enkelt-individene, hverdagslivet, krigsseilernes drama, motstandskampene i sør og nord. Forfølgelsen av de norske jødene får stor oppmerksomhet i billedserien og antisemittismen, før og under krigen, skildres. Det kunstneriske språket ønsker å engasjere, utfordre og konfrontere. Kort sagt, vekke til live. Utflukten inkluderer buss, inngang og omvisning med guide på Roseslottet.

  De som ikke er med på utflukt har egentid i Oslo i hele dag. Hotellet ligger sentralt plassert i Bjørvika, tett på Oslos verdensberømte Opera og MUNCH. All transport finnes i umiddelbar nærhet, sammen med et variert shoppingtilbud både i Bjørvika og Karl Johans Gate. Lunsj i egen regi i dag. Vi møtes igjen til en felles middag på hotellet i kveld.

  RoseslottetRoseslottet. Foto: Sandbox
 • Søndag: Hjemreise

  Etter frokost setter vi kursen hjemover. Stopp for felles 2-rettes lunsj på Wood Hotel i Brumunddal.
  Avstigning underveis mot Otta.

Kart

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80