Skip to main content

Elvecruise - Holland & Belgia

Turen går i år med elvebåten MS«BEETHOVEN» fra sjøfartsbyen Antwerpen i Belgia via havnebyen Rotterdam til trivelige Amsterdam i Holland. Underveis passerer vi både fargerike tulipanmarker og flere sluser. Alle får bo i utvendige lugarer og full pensjon med drikke er inkludert, også drikke i skipets bar! Variert underholdning – og en kveld er det galla-aften. Cruiset avsluttes med en natt ved kai i Amsterdam, før vi tar oss god tid til å oppleve den nydelige blomsterparken Keukenhof. Vi overnatter deretter i badebyen Scheveningen, og kan de neste dagene oppleve både det flotte rundmaleriet Panorama Messdags i Den Haag, vindmøller i historiske Zaanse Schanz, samt en osteprodusent og en treskomaker i idylliske Volendam.

Rabatt
  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

1. dag                  Oslo – Amsterdam – Antwerpen
Avreise med SAS fra Oslo Lufthavn til Amsterdam, der vi lander tidlig på formiddagen. I egen buss går ferden direkte til Antwerpen i Belgia, der vi starter oppholdet med en 2-retters lunsj. Deretter vil en skandinaviskspråklig lokalguide ta oss med på en rundtur i sjøfartsbyen Antwerpen, før vi sent på ettermiddagen går om bord i vår elvebåt MS «BEETHOVEN» (4*). Bagasjen bæres om bord, og vi installerer oss i lugarene. Om kvelden møtes vi til velkomstcocktail og felles middag med drikke. Drikke er også inkludert i baren på hele cruiset.

2. dag                  Antwerpen – Rotterdam. Cruiset starter.
Etter frokost setter skipet kursen mot Holland. Lunsj med drikke inkludert om bord. På vår vei mot havnebyen Rotterdam cruiser vi bl.a. gjennom slusene Volkerak og Kreekak. Mange opplevelser venter. I kveld byr skipet på «Gala dinner and evening» med en bedre middag i kategori «French cuisine» - og vi pynter oss litt. En hyggelig kveld venter.

3. dag                    Rotterdam – Utrecht – Amsterdam. Dagen nytes om bord.
Skipet kaster loss på morgenkvisten, - frokost og lunsj inkludert. Vi nyter dagen om bord, og ankommer Amsterdam utpå ettermiddagen. Muligheter for egne opplevelser her eller sammen med reiselederen vår. Båttur er mulig mot tillegg. En siste kveld om bord med felles middag med tilhørende drikke.

4. dag                  Amsterdam – Keukenhof – Den Haag – Scheveningen.
Etter frokost forlater vi elvebåten kl. 09.00, og nå drar vi direkte til den berømte blomsterparken Keukenhof. Her vil vi få oppleve et utrolig fargeeventyr – da et teppe av 7 millioner fargerike tulipaner, krokuser og andre blomster er spredt ut over den enorme parken. Utpå ettermiddagen går ferden først innom Den Haag, før vi kjører den korte veien ut til badebyen Scheveningen, der vi i 2 døgn skal bo på Carlton Beach Hotel (4*). Felles middag.

5. dag                    I Scheveningen. Utflukt til Panorama Messdag mot tillegg
Frokost. Formiddagen fritt til å utforske feriebyen Scheveningen. Byens berømte pir ligger like ved hotellet vårt, og her ligger det også et stort pariserhjul. Byen kan også friste med et stort akvarium – Sea Life Scheveningen. Hotellet vårt har også gode SPA-tilbud og innendørs basseng. Tidlig på ettermiddagen tilbyr vi en frivillig utflukt til Panorama Messdag og Hendrik Willem Mesdags berømte runde maleri av byen Scheveningen, - som er hele 120 meter langt og 14 meter høyt! Da får vi oppleve hvordan han mente verden så ut den gang bildet ble skapt. Ferden til/fra går med den lokale trikken, da Panorama Messdags ligger kun 4,5 km. fra hotellet vårt. (Billett kjøpes der.) Felles middag om kvelden.

6. dag                    Scheveningen – Zaanze Schans/Volendam – Amsterdam flyplass – Oslo.
Etter frokost setter vi kursen mot severdighetene i de sjarmerende landsbyene Zaanse Schans og i Volendam - der vi tar en lengre pause begge steder. Båttur er mulig i Zaanse Schans. I historiske Zaanse Schanz har man tatt vare på tallrike vindmøller og mange nydelige, gamle hus. Et rikt utvalg av hollandske souvernirer finnes i de lokale butikkene,  og både her og i den nærliggende landsbyen Voledam kan man også kjøpe med seg ost hjem. Her får dere også se hvordan hollenderne lager tresko. Mange av beboerne går ellers daglig i tradisjonsrike flotte kostymer. Lunsj i egen regi i dag, før vi utpå ettermiddagen kjører til flyplassen Schiphol. Tidlig på kvelden avreise med fly direkte til Oslo Lufthavn.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80