Blomstercruise - Holland & Belgia

 

Vår tradisjonelle tur til Holland går i år med elvebåten MS «BEETHOVEN» fra Amsterdam til pulserende Antwerpen i Belgia. Turen byr på så vel storbyer som store europeiske havner og historiske kanaler, og underveis passerer vi normalt fargerike tulipanmarker. La deg forføre av vårt 4 dagers cruise, fullt av kultur og tradisjoner. Det hele avsluttes med to overnattinger i Holland, og mange opplevelser der. Selvsagt skal vi besøke den flotte blomsterparken Keukenhof, men man kan også bli med på bl.a. båttur i Amsterdam og sightseeing i Antwerpen.

 

Rabatt
 

  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
13 990,-
Dager:6
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Amsterdam–Oslo, busstransfers til/fra kaiene, på utfluktene og tilbake til flyplassen i Amsterdam, 3 overnattinger på elvebåten MS "Beethoven" i utvendig lugar på nedre Main-dekk, 3 frokoster, 2 lunsjer, 3 middager – derav 1 gallamiddag om bord, drikke til alle måltider om bord samt drikkevarer i baren (unntatt drinkkategorier på spesialliste), 2 hotellovernattinger i dobbeltrom, 2 frokoster og 2 middager på hotellet, lunsj siste dag i Amsterdam, utflukt med buss til blomsterparken Keukenhof og sightseeing i Antwerpen og Den Haag, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
TransportType:SAS
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Amsterdam. Utflukt til blomsterparken Keukenhof
Avreise med SAS fra Oslo Lufthavn til Amsterdam, der vi lander tidlig på formiddagen. Nå byr vi på en utflukt til den berømte blomsterparken Keukenhof, og her vil vi normalt få oppleve et utrolig fargeeventyr – da et teppe av 7 millioner fargerike tulipaner, krokuser og andre blomster er spredt ut over den enorme parken. Utpå ettermiddagen går ferden inn til Amsterdam, der vår elvebåt MS «BEETHOVEN» (4*) venter. Bagasjen bæres om bord, og vi installerer oss i lugarene. Alle bor i utvendige lugarer og vi har fullpensjon med drikke inkludert om bord, også i skipets bar. Om kvelden møtes vi til velkomstcocktail og felles middag. Båttur med guiding i Amsterdam, mulig mot tillegg.

2. dag                  Amsterdam – Utrecht – Rotterdam. Dagen nytes om bord.
Etter frokost setter skipet kursen mot Utrecht. Lunsj med drikke inkludert om bord. Fra Utrecht skal noen på utflukt, men vi cruiser videre mot Europeas største havn og havnebyen Rotterdam, og nyter utsikten underveis. I kveld byr skipet på «Gala dinner and evening» med en bedre middag i kategori «French cuisine» - og vi pynter oss litt. En hyggelig kveld venter.

3. dag                    Rotterdam – Doordrecht – Antwerpen. Dagen nytes om bord.
Skipet kaster loss på morgenkvisten, - frokost og lunsj inkludert om bord. På vår vei mot havnebyen Antwerpen i Belgia cruiser vi på flere elver og gjennom de store slusene Kreekak og Volkerak. Mange opplevelser venter. Ankomst  Antwerpen allerede på ettermiddagen, og muligheter for egne opplevelser her sammen med reiselederen vår. En siste kveld om bord med felles middag med tilhørende drikke hører selvsagt med.

4. dag                  I Antwerpen. Antwerpen – Naaldwijk i Holland.
Etter frokost forlater vi elvebåten kl. 09.00, om nå venter sightseeing i Antwerpen med buss og skandinavisk-talende guide. Tid til lunsj på egen hånd før kursen settes mot den hollandske grensen.  Vi kommer etter hvert fram til den lille byen Naardwijk utenfor Den Haag, der vi skal bo 2 døgn på Fletcher Hotel & Restaurant Carlton (4*). Felles middag.

5. dag                     I Naaldwijk. Sightseeing i Den Haag – besøk på Panorama Messdag
Frokost. I dag byr vi på en utflukt inn til den idylliske regionhovedstaden Den Haag, der både landets regjering og det nederlandske kongehuset holder til. Sightseeing med skandivaiskspråklig guide, og da får vi vite mer om byens historie. Vi besøker også Panorama Messdag og hans berømte runde maleri, som er hele 120 meter langt og 14 meter høyt! Da får vi oppleve hvordan han mente verden så ut den gang bildet ble skapt. Lunsj i egen regi – ettermiddagen fritt til egne opplevelser. Felles middag om kvelden.

6. dag                    Naaldwijk – Amsterdam – Amsterdam flyplass. Fly til Gardermoen
Etter frokost setter vi kursen mot trivelige Amsterdam, - der vi tar en lengre pause for opplevelser i egen regi. Vår reiseleder kan gi dere flere gode tips. Felles 3-retters lunsj inkludert på en flytende kinesisk restaurant. Sent på ettermiddagen reiser vi med bussen vår ut til flyplassen Schiphol, der vi tidlig på kvelden reiser med fly direkte til Oslo Lufthavn.

 

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
14/4 Oslo Lufthavn Elvebåtcruise i Holland og Belgia Mer enn 8 13 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg:
2-sengs lugar på midtre dekk – 3 døgn:                                       Kr. 2.290,- pr. person
2-sengs lugar på øvre dekk – 3 døgn:                                          Kr. 2.630,- pr. person
Enkeltugar 3 døgn på nedre dekk:                                                Kr. 1.890,-.
Enkeltugar 3 døgn på midtre dekk:                                               Kr. 3.890,-.
Enkeltlugar 3 døgn på øvre dekk:                                                 Kr. 4.245,-.
Enkeltrom 2 døgn på hotell:                                                          Kr.    540,-.

Pga. frister på flybillettene og elvebåten er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

 

Se her for flere elvecruise!

Powered by Travelize