Elvecruise på Seinen

I år har vi gleden av å kunne tilby et «A-Rosa Premium all inclusive»-cruise på Seinen fra Paris til Normandie og tilbake. Daglig er det inkludert drikkevarer, frokost, lunsj, kakebuffet om ettermiddagen samt middag. Alle bor i utvendige lugarer. Skipet «A-ROSA Viva» har SPA-tilbud, boblebad, sauna, soldekk med solstoler samt lounge med bar og dansegulv. En herlig ferie venter!

Historiske Rouen i Normandie er vårt hovedmål. Etter et fint opphold i Rouen cruiser vi videre til den lille byen Vernon, før ferden etter hvert går tilbake til Paris igjen.
Her blir det sightseeing, samt besøk i Versailles med en norsk guide, før kursen etter hvert settes mot Norge igjen.  

Rabatt
  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
17 890,-
Dager:6
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Paris t/r, busstransfers til/fra kaien i Paris samt iht. program, 5 overnattinger på elvebåten MS "A-ROSA VIVA" i utvendig lugar kategori A dekk 1, all inclusive om bord (alle måltider og drikke), byvandring med engelskspråklig guide i Rouen, sightseeing med norsk guide i buss/til fots i Paris, utflukt til Versailles med norsk guide, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:Air France
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Paris. I Paris - avreise mot Normandie  
Avreise tidlig på dagen fra Oslo Lufthavn til Paris. Herfra busstransfer til kaien i Paris/St. Denis, der vår elvebåt venter. Vi installerer oss i de romslige lugarene. (Flere lugarkategorier tilgjengelig.) – og gjør oss kjent med båten. Rederiet byr på en velkomstsnack, og fritt forbruk av utvalgte drikkevarer er inkludert fra man går om bord. Middag om kvelden.  Avreise fra Paris kl. 20.00 – Normandie, her kommer vi!

2. dag                  Cruise på Seinen. I Rouen - sightseeing med lokal guide.
Full pensjon om bord. Ferien kan bl.a. nytes oppe på soldekket, mens vakre omgivelser «flyter» sakte forbi.
Kl. 15.00 ankommer vi Rouen – Normandies vakre hovedstad. Byvandring med engelskspråklig guide inkludert.

3. dag                   I Rouen.  Utflukt mulig i Normandie
Full pensjon om bord. Vi går i land, og utforsker byen litt på egen hånd. I Rouen kan man bl.a. se på ett av verdens eldste astronomiske ur, og her finnes også vakre, historiske tømmerkledde hus, en majestetisk katedral m.m. Det var her at Olav den hellige skal ha latt seg døpe vinteren 1014, og det var her berømte Jeanne D’Arc ble brent på bålet i 1431 – beskyldt for både trolldom og kjetteri. Dagen nytes individuelt, mat og drikke ombord.  En flott dag venter.

Alternativt kan man mot tillegg delta på en heldags utflukt til blomsterkysten i Normandie. (Engelskspråklig guide.)

4. dag                    I Vernon. Utflukt mulig til Claude Monets hage i Giverny
Full pensjon om bord. Dagen fritt. Vernon ble grunnlagt av vikinghøvdingen Gange-Rolf i det 10. århundre – og kan by på flere severdige bindingsverkshus og bygninger, i stor kontrast til den moderne arkitekturen til Vernons kulturhus Phillipe Auguste. En fin dag venter.

Alternativt kan man mot tillegg delta på en bussutflukt. (Engelskspråklig guide.)

5. dag                     I Paris. Sightseeing med lokal guide
Full pensjon om bord. Etter frokost venter en norsk guide på oss, og nå skal vi utforske Paris – en by som ble bygd for å imponere sine besøkende. Både Eiffeltårnet, Triumfbuen, paradegaten Champs-Elysèes, og Invalide-domen - der Napoleon ligger begravet, gjør inntrykk på de fleste. Lunsj om bord. Ettermiddagen fritt til egne aktiviteter. En siste kveld i Paris venter.

6. dag                    Paris - Gardermoen
Frokost og avreise. I egen buss kjører vi i dag ut til solkongens storslåtte slott i Versailles der vi får omvisning på norsk. Lunsj i egen regi i Versailles-området. Etter hvert kjører vi videre til flyplassen Charles de Gaulle. Herfra reiser vi utpå kvelden med fly direkte til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
6/7 Oslo Lufthavn Elvebåtcruise - Seinen 7 17 890,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg:
2-sengs lugar kat. C på dekk 2 – med Juliette balkong: Kr.    900,- pr. person
2-sengs lugar kat. D på dekk 3 – med Juliette balkong: Kr. 1.880,- pr. person
1-sengs lugar kat. A på dekk 1:                                      Kr. 3.290,- pr. person
1-sengs lugar kat. C på dekk 2 – med Juliette balkong: Kr. 4.995,- pr. person
1-sengs lugar kat. D på dekk 3 – med Juliette balkong: Kr. 5.975,- pr. person

Mulige utflukter i Normandie:
- Utflukt i buss til Giverny og maleren Claude Monts berømte hage.(Språk: engelsk): Kr. 420,- pr. person.
- Utflukt i buss langs Normandies vakre blomsterkyst med besøk bl.a i kunstnerbyen Honfleur og kystbyen Deuville – med besøk på et calvados-destilleri inkl. prøvesmaking. (Språk: engelsk): Kr. 875,- pr. person.

Pga. frister på flybillettene og elvebåten er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 121 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.