Cruise i Karibien med Florida

Florida og Karibien.

Etter en flyreise med SAS direkte til Miami (ikke inkludert i prisen), drar vi til sjarmerende Fort Lauderdale, der vi kan by på 3 døgns opphold samt flere utflukter med lokal guide. Bl.a. skal vi på tur med en herlig hjuldamper på noen av byens vakre kanaler, og vi drar også på utflukt til naturreservatet Everglades – der det blir tur med svevebåter.
Deretter kan vi by på et 8 dagers cruise i Karibien med Celebrity Cruises flotte skip MS "Equinox" fra Miami. I løpet av cruiset går turen innom en rekke havner: Velkjente Key West i Florida, ferieperlene Costa Maya og Cozumel i Mexico, samt hovedstaden Georgetown Grand Cayman NB! Bestill utvendig lugar med balkong og få drikkepakke inkludert i prisen.

TILBUD NÅ: Bestiller du utvendig lugar med balkong, så får du drikkepakke inkludert i pakkeprisen!

Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

 

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag: Oslo – Miami – Fort Lauderdale                                                                                                 
Avreise om morgenen fra Gardermoen med SAS – tilslutning mulig fra andre norske byer. Flybilletter er ikke inkludert og kommer som tillegg i pris!
Vel framme i Miami blir det felles  transport til nabobyen Fort Lauderdale, der et 3 døgns opphold på BEST WESTERN PLUS OCEANSIDE INN (3*+) venter. Felles middag på lokal restaurant.

2. dag: I Fort Lauderdale. Utflukt med hjuldamper
Frokost på hotellet.  I dag byr vi på en trivelig båttur med hjuldamperen "Jungle Queen". Den tar oss med på en rundtur i noen av de mange små kanalene som Fort Lauderdale er viden kjent for. Underveis blir vi bedre kjent med byen – og får på turen se villaene til flere berømte amerikanere. Ettermiddagen fritt til egne aktiviteter. Om kvelden felles middag og underholdning på den polynesiske restauranten Mai Kai.

3. dag: I Fort Lauderdale. Besøk i naturreservatet Everglades
Frokost på hotellet. Sammen med PGT's reiseleder og vår lokale svenskspråklige lokalguide besøker vi i dag reservatet Everglades. Her drar vi bl.a. på båttur med en svevebåt og besøker noen lokale indianere. Kanskje får vi også se alligatorer på "nært" hold? Enkel lunsj.  Ettermiddagen/kvelden fritt i Fort Lauderdale. Middag i egen regi.

4. dag: Fort Lauderdale – Miami. Start på cruise i Karibien
Utpå formiddagen setter vi kursen mot cruiseterminalen i Miami, der vi sjekker inn på Celebrity Cruises flotte cruiseskip – MS «Equinox". Nå venter 7 herlige cruisedøgn i Karibien! Velkomstmøte etter avgang. Deretter blir det god tid til å bli nærmere kjent med dette flotte cruiseskipet. Felles middag om kvelden. Gruppen spiser samlet under hele cruiset – med faste bord.  Full pensjon.

5. dag -  10. dag: Vi nyter cruiselivet                                                                                
I en hel uke skal vi cruise rundt med MS «Equinox». Noen dager er vi til havs - og andre dager besøker vi spennende havner rundt om i Karibien. Varierte utflukter fås kjøpt om bord. Om bord i cruiseskipet tilbys også et rikt utvalg av aktiviteter, - og daglig er det underholdning i ulike salonger/på soldekket. Ved svømme-bassenget er det godt med solstoler, og for de som ønsker å trimme litt, er det bare å bruke treningssenteret ombord. SPA-behandlinger kan også bestilles. Kveldene om bord er også en opplevelse – blant annet arrangeres det hver kveld et flott show med profesjonelle artister.

11. dag: Ankomst Miami.  Avreise med fly til Oslo
Tidlig på morgenen anløper vi Miami igjen. Her venter en buss med skandinavisktalende guide som tar oss med på sightseeing i Miami. Deretter får man litt tid på egen hånd, før vi kjører til flyplassen i Miami. Avreise med SAS tidlig på ettermiddagen. Om bord serveres det middag.

12. dag: Ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen.  Individuell hjemreise
Frokost inkludert på morgenkvisten før vi ankommer Gardermoen. Individuell hjemreise – eventuelt fly videre til andre norske byer. Vi kan nå se tilbake på en spennende og innholdsrik feriereise – vel hjem!

Powered by Travelize