Blomstercruise i Holland

Bli med på vårt cruise gjennom blomsterlandet.

Som i fjor går vår tradisjonelle tulipantur med fly t/r Tyskland, og med en elvebåt gjennom Holland. Cruiset starter i Køln og går direkte til Enkhuizen i nord-Holland, deretter til Amsterdam, Rotterdam og Arnhem, - før vi drar tilbake til Køln. Elvebåten vår heter MS ”Alemannia", og på vårt 5 døgns cruise har man god tid til å nyte omgivelsene og livet om bord. Vi ligger i ro i flere hollandske byer, og får muligheten for å utforske både blomsterparken Keukenhof, Amsterdam, Rotterdam og Arnhem.  Peer Gynt Tours vil også i år by på en morgenutflukt med buss for å oppleve den årlige, fantastiske blomsterparaden Bloemencorso.

Ombord bor alle i utvendige lugarer, og full pensjon er inkludert. Lugarene ligger enten på nedre Main-dekk, eller på det midtre Rhinen-dekket. (2 priskategorier.) Betjeningen byr på variert underholdning – og både gallaaften, piratkveld og Quiz er inkludert. Levende musikk hver kveld. Ellers finnes det et panoramadekk om bord med solstoler og oppvarmet basseng. En herlig ferie venter!

Rabatt
 

  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                   Gardermoen – Køln. Avreise med elvebåt  
Tidlig fly fra Oslo Lufthavn via München til til flyplassen i Køln/Bonn. Herfra kun en kort busstransfer bort til kaien der elvebåten vår venter. Bagasjen bæres om bord, og vi installerer oss i lugarene. Velkomstsuppe inkludert før vi kl. 15.30 vil ha avgang mot Holland. Om kvelden møtes vi til velkomstcocktail og felles middag.

2. dag                   Enkhuizen i Holland
Frokost og lunsj om bord før vi ca. kl. 13.00 ankommer den historiske havnebyen Enkhuizen - som fikk bystatus allerede i 1355. Byen ligger flott til ved «innsjøhavet» Zuiderzee, - resten av dagen til disposisjon for enten å studere byen nærmere - eller alternativt å slappe av om bord i skipet. Felles middag om kvelden.

3. dag                   I Amsterdam. Frivillig utflukt til blomsterparken Keukenhof
Frokost - ankomst Amsterdam kl. 09.00. I dag blir det god tid til å oppleve herlige Amsterdam - alternativt kan man kombinere dette med en frivillig utflukt til den berømte blomsterparken Keukenhof i Lisse. Her vil vi normalt få oppleve et utrolig fargeeventyr – da et teppe av fargerike tulipaner, krokuser og andre blomsterarter er spredt ut over den enorme parken. Lunsj på elvebåten før e. etter denne utflukten. Felles middag om bord.

4. dag                    I Rotterdam. Utflukt til blomsterparaden
Frokost. Vi går i land litt før ankomst Rotterdam, og drar nå med egen buss til Noordwijk for å oppleve starten på den fantastiske, årlige blomsterparaden Bloemencorso. Her får man se mer enn 20 store blomsterpyntede flåter og over 40 fargerike kjøretøyer dekket av blomster. Fra mange av disse spilles det fengende musikk - og  antal tilskuere er enormt. Dette bare oppleves!  (Noe gåing fra/til bussparkering må evt. påregnes.)

Deretter går ferden direkte til den dynamiske havnebyen Rotterdam for lunsj om bord i elvebåten vår. Etterpå er det opp til den enkelte om man vil gå en tur i land for å utforske byens sentrum – eller å ta en handlerunde der. Rotterdam kan by på mange severdigheter - nevnes kan både Rådhuset og det berømte tårnet Euromast. Den Norske Sjømannskirken sine vafler kan det også være noen som vil smake på?  Kl. 16.00 er det avgang fra Rotterdam, og om kvelden legger vi til kai i Gorinchem. Felles middag om bord.

5. dag                     I Arnhem. Utflukt med buss. Gallamiddag
Frokost. I dag vil vi fra morgenen av invitere deg med på en rusletur i det historiske sentrum av Arnhem sammen med en lokal guide. Av byens severdigheter kan vi nevne Eusebiuskirken, djevelens hus – Duivelshuis, byporten Sabelspoort m.m. Under den 2. verdenskrig ble byen svært ødelagt, og et stort slag ble utkjempet her. I kveld inviterer vi til gallaaften om bord – bl.a. med «Ice Parade a la DCS Alemannia». Vi pynter oss, og kapteinen spanderer champagne før maten. En hyggelig avskjedskveld venter.

6. dag                     Køln – Frankfurt. Fly til Gardermoen
Etter frokost forlater vi elvebåten kl. 09.00, og reiser med egen buss i retning Frankfurt flyplass. Underveis tar vi en «vinpause» i den vakre vinhovedstaden Rüdesheim i Rhindalen. Fra Frankfurt flyplass reiser vi om ettermiddagen med fly direkte til Oslo Lufthavn.

Powered by Travelize