Holland Cruise

Bli med på vårt cruise gjennom blomsterlandet.

En av årets "nye" turer er at den tradisjonelle tulipanturen vår går med fly t/r Tyskland, og med en elvebåt gjennom Holland. Selve båtcruiset starter i Køln, og går til Hoorn, Amsterdam, Rotterdam og Arnhem – og så tilbake til Køln. Reisen skjer med elvebåten MS ”Alemannia", og på vårt 5 døgns cruise har man god tid til å nyte omgivelsene og livet om bord - mens vi ”flyter” sakte forbi. Vi ligger også i ro i flere hollandske byer, og får muligheten for å utforske både blomsterparken Keukenhof, Amsterdam, Rotterdam og Arnhem.  I tillegg vil Peer Gynt Tours også by på en utflukt med buss for å oppleve den fantastiske blomsterparaden Bloemencorso.

Ombord bor alle i utvendige lugarer, og full pensjon er også inkludert. Betjeningen byr på en variert underholdning under turen, og både gallaaften, piratkveld og Quiz er inkludert. Levende musikk i baren hver kveld. Ellers finnes det også et stort panoramadekk med solstoler og oppvarmet svømmebasseng. En herlig ferie venter!

Rabatt
 

  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Frankfurt – Køln. Avreise med elvebåt  
Fly fra Oslo Lufthavn om morgenen til Frankfurt. Deretter går ferden med tog direkte fra flyplassen til Køln, og med buss bort til elvebåten vår som ligger kun få km unna jernbanestasjonen. Drømmeferien starter med at bagasjen bæres om bord av betjeningen. Vi installerer oss i valgt lugartype, deretter er en velkomstsuppe inkludert før vi kl. 16.00 har avgang mot Holland. Om kvelden møtes vi til velkomstcocktail og felles middag.

2. dag                  Hoorn i Holland. Utflukt til blomsterparaden.
Etter en god frokost om bord ankommer vi den historiske byen Hoorn kl. 11.30, - en by som fikk bystatus allerede i 1357!  Etter lunsj drar vi med egen buss for å oppleve den fantastiske blomsterparaden Bloemencorso – som arrangeres kun engang i året. Da får man se mer enn 20 store blomsterpyntede flåter på hjul – og fra mange av flåtene spilles det også fengende musikk. Dette bare oppleves!  Felles middag om kvelden.

3. dag                   I Amsterdam. Frivillig utflukt til blomsterparken Keukenhof.
Frokost om bord før vi ankommer Amsterdam kl. 09.00. I dag blir det tilbud om utflukt til den berømte blomsterparken Keukenhof, og her vil vi normalt få oppleve et utrolig fargeeventyr.  Et teppe av fargerike tulipaner, krokuser, narsisser og hyasinter er spredt ut over denne enorme parken. Sent på formiddagen kommer vi fulle av inntrykk tilbake til elvebåten for lunsj. Alternativt kan man også tilbringe dagen i herlige Amsterdam.  Uansett, felles middag og hyggelig samvær om bord om kvelden.

4. dag                    I Rotterdam. Frivillig sightseeing og utflukt til Delft.
Frokost om bord. Den dynamiske havnebyen Rotterdam venter nå  på deg – med sine mange attraksjoner. Av severdigheter må da nevnes byens rådhus, broen Erasmus Bridge som av mange kalles "Svanen", samt berømte Euromast. I dag kan man mot tillegg også bli med på en organisert sightseeingtur i byen samt til porselenbyen Delft - best kjent for porselenet "Delft Blue" . Byen huser flere monumenter som vitner om tiden som en blomstrende handelsby i gullalderen – til tross for at bl.a. en storbybrann i det 16. århundre ødela mye.  Om kvelden legger skipet til kai i Gorinchem. Felles middag om bord.

5. dag                     I Arnhem. Utflukt med buss. Gallamiddag.
Frokost om bord.  I dag vil vi fra kl. 08.45 invitere deg med på rundtur i det historiske sentrum av Arnhem.  Av byens severdigheter kan vi nevne Eusebiuskirken, djevelsen hus – Duivelshuis, byporten Sabelspoort m.m. Under den 2. verdenskrig ble byen i 1944 svært ødelagt under kamper mellom de allierte styrkene og den tyske hæren.  Et stort slag ble kjempet her for å sikre seg kontrollen over en bro over Rhinen. I kveld kan skipet by på en gallaaften om bord. Vi pynter oss – og kapteinen byr på champagne før maten. En hyggelig avskjedskveld venter.

6. dag                    Køln – Frankfurt. Fly til Gardermoen
Etter en tidlig frokost forlater vi elvebåten, og reiser med tog til Frankfurt flyplass. Herfra reiser vi tidlig på formiddagen med fly direkte til Oslo Lufthavn.

Powered by Travelize