Elvebåtcruise - Donau

Opplev hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava.

Nytt i 2017 er at vi nå flyr til/fra elvecruiset. På vårt 5 døgns flotte Donaucruise med full pensjon har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokke landsbyer og historiske borger, samt de flotte hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava, - med sine mange severdigheter.  Ferden gjennomføres med den
1. klasses elvebåten MS «Amethyst» - som byr på romslige utvendige lugarer, egen panorama-restaurant, bar, café/bibliotek samt en liten velværeavdeling. Eget soldekk. Betjeningen byr på variert underholdning under turen, og det arrangeres både gallaaften, piratkveld og Quiz…
Flere utflukter er inkludert, og andre fås kjøpt om bord. Gå ikke glipp av denne måten å reise på - her får du oppleve flotte reisemål både til lands og til vanns!

Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag           Oslo – München - Passau.
Fly fra Oslo Lufthavn om morgenen til München flyplass. Transport herfra i egen buss til Passau. Lunsjpause i egen regi før vi utpå dagen går om bord i MS ”Amethyst” og finner våre bestilte 15 m² utvendige lugarer. Lugar med store panorama-vinduer på midtre dekk fås mot tillegg. Velkomstsuppe. Avgang kl. 16.00 – og snart er det klart for velkomstdrink og presentasjon av besetningen. Felles middag. Levende musikk i baren.  

2. – 5. dag    Om bord – avkobling. Muligheter for utflukter.
Alle måltider samt fritt forbruk av kaffe/te og vann er inkludert. Rederiet byr også daglig på ”afternoon tea” med kaker.
Fra skipets soldekk kan vi nyte ferien for fullt, samt utforske mange spennende steder underveis. De dagene vi ligger ved kai i hovedstedene Wien i Østerrike, Budapest i Ungarn og Bratislava i Slovakia er sightseeing med norskspråklig lokalguide og egen buss inkludert. Den 5.dagen ankommer vi den idylliske vinregionen Wachau i Østerrike, og da kan man om bord melde seg på en guidet utflukt på engelsk til det flotte benediktinerklosteret i Melk. I løpet av utflukten får vi også prøvesmake lokale viner. Alternativt kan vi nyte ferien fra soldekket om bord. Dette er en komfortabel ferietur, der man selv bestemmer hva vi vil være med på.

6. dag           Passau – München – Oslo
Etter en siste frokost om bord settes kursen mot flyplassen i München igjen – med passende pauser underveis. Herfra blir det hjemreise tilbake til Gardermoen.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
24/9 Oslo Lufthavn Elvebåtcruise - Donau Ikke mulig å bestille 12 495,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Tillegg enelugar på nedre dekk:                                                                   Kr. 2.690,-                   Kr. 2.690,-                 
Tillegg enelugar med panoramavindu på midtre dekk:                              Kr. 3.665,-                  Kr. 3.665,-                 
Tillegg for suite på øvre dekk:                                                                      Kr. 4.900,- p.p.           Kr. 4.900,- p.p.
Avbestillingsbeskyttelse:                                                                              6 % av totalpris pr. person.                  

Pga. av frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid.

Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.

Se her for andre turer med cruise!

Powered by Travelize