Savalen Fjellhotell

Bli med Peer Gynt Tours på en 5 dagers tur til populære Savalen Fjellhotell. Omkranset av skog og fjell finner vi her god atmosfære, sjel, særpreg og fristende matbord. SPA-avdeling og svømmebasseng hører også med til herlighetene. Hotellet byr dessuten på ekstra oppvarting med kaffe og hjemmebakst hver ettermiddag. Man får under oppholdet også oppleve Savalens berømte ”levende lys”-aften, og en kveld blir det også bløtkake-aften. Vi skal videre bli med på Østerdalsaften, og hver kveld blir det dans i hotellets dansesal. Utflukter med bussen vår arrangeres også under oppholdet – bl.a. skal vi på handletur til Sverige.

Se her for flere bussferier!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Mandag 19. september        Møre og Romsdal – Savalen
Avreise fra Sunnmøre/Romsdal/Nordmøre til avtalt tid. Vi tar nødvendige pauser underveis. Videre kjører vi via Hjerkinn og Tynset til Savalen. Vel framme på Savalen Fjellhotell blir det først servert kaffe og kake - før alle får tildelt sine rom. Felles middag om kvelden. Deretter dans og hyggelig samvær.

Tirsdag 20. – Torsdag 22. september      På Savalen – utflukter
Frokost, lunsj og middag inkludert daglig på hotellet. Dagene til egen disposisjon – men man kan også delta på utflukter med bussen vår, bl.a. til Røros og på handletur til Sverige. Hver morgen blir det  ellers arrangert morgengymnastikk i bassenget, det blir felles vandretur med hotellets vert, hygge-stund i Nissehuset, og ellers vil nok både SPA-tilbudet  og velværebassenget på Savalen friste mange.

Fredag 23. september        Savalen – Møre og Romsdal
Frokost før avreise. På hjemreise kjører vi via Kvikne og videre til Oppdalsporten på Fagerhaug, der vi tar en pause. Videre går turen mot hjemlige trakter via Oppdal sentrum og Sunndalsøra. Hjemkomst utpå ettermiddagen/tidlig kveld.

Powered by Travelize