Bornholm - Nordisk seniordans festival

Seniordans på solskinnsøya i Østersjøen.

Midt i Østersjøen ligger Bornholm, solen og kontrastemnes øy. Med stupbratte klipper, dype daler og idylliske småbyer. I sør ligger Dueodde, Europas hviteste sandstrand. På denne ferieøya har opplevelser og rekreasjon vært til glede for turister år etter år!

Under Seniordansfestival Bornholm får dere danse på en rekke ulike  dansesteder. Festivalen går selvsagt i dansens tegn, men dere får i tillegg mulighet til å oppleve Bornholms vakre natur, de pittoreske fiskehavnene, røkerier, glassblåserverksted, og koselige kroer, hvor man kommer tett på den danske atmosfæren.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Torsdag 1. juni        Hjemsted – Oslo – DFDS til København
Oppmøte i egen regi på Oslo Bussterminal kl. 15.00 hvor vi møter reiseleder og  busstransport til Vippetangen kai. Båtavgang kl. 16.30 med DFDS Seaways. Ombord får vi får tildelt våre lugarer. Middag i egen regi eller sammen med reiseleder/gruppen-må  forhåndsbestilles. Felles hygge og samvær om kvelden.

Fredag 2. juni        København – Ystad - Bornholm
Felles frokost om bord før skipet legger til kai. I dag skal vi kjøre over Øresundbroen som forbinder Danmark og Sverige, før vi når frem til Ystad. Her går vi om bord i et av Bornholmtrafikkens skip, og etter en drøy time på sjøen får vi øye på Bornholm og hovedstaden Rønne. Busstransport til Hasle Feriepark i Hasle for innsjekk. Ferieparken ligger i naturskjønne omgivelser i Hasle Lystskov og nær en av Bornholms beste strender. Her er det lyse og moderne ferieleiligheter for opptil 6 personer. For best komfort anbefaler vi å bo opptil 4 personer i sammen. Se beskrivelse lenger ned. Åpning seniordans festivalen i nærheten av bostedet. Felles 2-retters middag om kvelden er inkludert på feriesenteret.

Lørdag 3. juni        Bornholm
Frokost på feriesenteret. Seniordans om formiddagen iht. program. Detaljprogram seniordans Bornholm 2017, se www.seniordans-bornholm.dk Om kvelden arrangeres festaften i Aakirkeby hallerne med dans, festmiddag og 1 glass vin og kaffe er inkl.

Søndag 4. juni        Bornholm
Frokost på feriesenteret. Seniordans  og hygge denne dagen, inkl. kaffe og kake. Felles 2-retters middag på feriestedet om kvelden.

Mandag 5. juni        Bornholm – Ystad- København – DFDS
Frokost på feriesenteret før utsjekk og avreise. Vi går igjen om bord i skipet som skal ta oss tilbake til fastlandet. Båtavgang Rønne kl. 10.30, med ankomst Ystad kl. 11.50. Vi kjører tilbake over Øresundbroen til København. Muligheter for tid til egen disposisjon i Dronningens by. Dette er en levende by med en rik historie bak seg. ”Strøket” byr på mange butikker og handle i samt utallige spisesteder hvor man kan sitte og se på det danske livet og nyte et dansk smørbrød. DFDS Seaways seiler fra København kl. 16.30 Middag i egen regi eller sammen med reiseleder/gruppen -må forhåndsbestilles. Felles hygge og samvær siste kvelden på reisen. 

Tirsdag 6. juni        Oslo – hjemsted
Felles frokost nytes om bord mens vi seiler inn Oslofjorden. Ankomst Vippetangen kl. 09.30, og etter ilandstigning blir det busstransport tilbake til Oslo Bussterminal ank. Ca kl. 10.30 for videre hjemreise i egen regi.

Kart

Powered by Travelize