Busstur til Bayern

Opplev Ørneredet

Bli med Peer Gynt Tours til Tysklands største delstat - med sin beliggenhet i Europas hjerte byr Bayern på alt fra fruktbare daler til snøkledde alpetopper. Med sin levende folklore og mange vakre byer, er det ikke rart at Bayern er en populær ferieregion. Her skal vi bo hele 5 døgn i ro i den idylliske kurbyen Bad Reichenhall – og da på et klassisk og flott SPA-hotell i byens sentrum, omgitt av en vakker kurpark og stolte alper.
Et variert utfluktsprogram tilbys – vi skal bl.a. besøke Ørneredet, Hitlers berømte feriehus.  Dessuten skal vi en dag på båttur på den pittoreske 8 km lange innsjøen Königsee, og en annen dag er det også mulig å ta en tur til Mozartbyen Salzburg i Østerrike. Med andre ord – blir du med oss på denne turen, så venter mange fine ferieopplevelser.

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag         Til Oslo  
Avreise iht. påstigningstabellen. (For reisende fra Midt-Norge er en enkel lunsj inkludert på Frichs på Dombås.)
Pauser etter behov. Kl. 19.30 avreise med Stena Line mot Frederikshavn. Overnatting i utvendige Comfort Class lugarer. Deretter byr vi på en servert 3-retters meny i skipets à la carte -restaurant.  En fin seiling venter… 

2. dag         Frederikshavn – Hannover      
Før vi kommer i land i Frederikshavn spiser vi en god frokost om bord. Deretter går ferden sydover Jylland til Tyskland. Etter å ha passert Flensburg og Hamburg ankommer vi Hannover tidlig på kvelden. Overnatting på Leonardo Hotel Hannover (4*). Felles middag.

3. dag         Hannover – Bad Reichenhall                                      
Frokost. Vi har en lang dag foran oss, og tar i dag raskeste vei til vårt reisemål, kurbyen Bad Reichenhall i Bayern. Pauser etter behov. Overnatting i 5 døgn i rolige omgivelser på ærverdige Wyndham Grand Bad Reichenhall Axelmannstein (4*). Felles middag.

4. – 7. dag  I Bad Reichenhall. Avkoblende feriedager venter…
Frokost og middag inkludert daglig. Hele første dag fritt til å bli bedre kjent med hotellet og området rundt. Hotellet har både innendørs svømmebasseng, gode SPA-tilbud, romslige hotellrom, flere restauranter samt egen solterrasse.
Vi bor like ved byens gågate, og finner også en 30 mål stor kurpark vis a vis hotellet vårt. Under oppholdet kan man kose seg på dette flotte hotellet, men også kunne bli med på ulike utflukter. Vi skal bl.a. på tur med en elektrisk båt på den vakre alpesjøen Königsee like ved Berchtesgaden, og vi skal besøke det kjente Ørneredet til Adolf Hitler. Reiselederen og sjåføren vår vil sammen tilrettelegge andre aktiviteter/utflukter etter behov.

8. dag         Bad Reichenhall – Berlin-Potsdam
Frokost og avreise. I dag tar vi farvel med Bayern, og tar den korteste reiseruten i retning Berlin. Pauser etter behov underveis. Overnatting på Pentahotel Berlin-Potsdam (4*). Felles middag.

9 dag.         Berlin-Potsdam – Kiel. Color Line til Oslo     
Tidlig frokost og avreise mot Kiel. Passende pauser. Kl. 14.00 blir det avreise mot Oslo med en av Color Lines flotte cruiseferjer. Et 20 timers cruise venter, og under overfarten er overnatting i valgt lugarkategori samt skipets koldtbord inkludert. Show og gode taxfree tilbud ombord.

10. dag       Oslo – hjem
Frokost under innseilingen til Oslo. Ankomst kai kl. 10.00, og etter en tur innom bussterminalen i Oslo settes kursen mot de respektive avstigningssteder. Underveis tas nødvendige pauser. (For reisende til Midt-Norge er middag inkludert på Frichs på Dombås.) Hjemkomst i løpet av kvelden.

Powered by Travelize